Dani Otil, răspuns pentru Șerban Huidu după ce a fost atacat. Ce replică genială a dat

Dani Otil, răspuns pentru Șerban Huidu după ce a fost atacat. Ce replică genială a dat
Dani Oțil, replică pentru Șerban Huidu după ce a fost atacat pe Facebook

După replici acide venite din cele două colțuri, Prima TV și Antena 1, din cadrul celor două emisiuni pe care protagoniștii scandalului le prezintă, războiul s-a așternut acum și pe Facebook, căci „verba volant, scripta manent”, metodă care pare că i-a adus, în final, la un consens pe cei doi moderatori. Răspunsul lui Dani Oțil după ce Șerban Huidu a fost atacat pe Facebook.

Șicane în televiziune. Dani Oțil i-a dat răspuns lui Șerban Huidu după ce a fost atacat

Șerban Huidu a publicat un mesaj care îl vizează pe Dani Oțil, după ce matinalul a spus, în urma unei întâmplări hazlii dintr-o ediție de ”Neatza”: „Dacă mai exista Cronica Cârcotașilor ne vedeam și noi miercuri”. „Există”, a strigat colega lui, Ramona. „Dar nu se mai uită nimeni”, a fost replica lui Oțil.

„Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil . La care Dani il intreaba: „cati ani are masina ta?” Dezbra raspunde: „zece”. Dani: ” hm si lucrezi în televiziune?!?” În poza de mai jos vedeti cum „marele” antreprenor horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, daca citești asta sa știi ca a fost scrisa de echipa Cronicii, despre care nu știai daca mai exista”, a scris Șerban Huidu pe Facebook.

„Imi pare rau ca nu ai gustat ironia mea. Ciudat… Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu va apreciez chiar si asa… Cand nu se mai uita lumea. Stim amândoi cate materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul ca ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuita dintr-un alt context…nici nu ma deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON🤣… Da eu nu i-am dat. Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare insa mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic…pt ca ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am masina din 2012. Scuze, Codrut Keghes.So… Keep up the good work! Cred, Serban Huidu… Ca ai destule pe cap mai importante decat sa ma cerți pe mine. Spor!”, a comentat Dani Oțil.

„Dani Otil, e ok bro. Toti facem ironii. Unele mai bune, altele mai proaste”, a replicat Huidu.

În secțiunea de comentarii a postării vedetei de la Prima TV se regăsesc preponderent comentarii care îl susțin pe matinal. „ Dani Otil,  felicitări pentru replica   nu cred ca era necesar dar poate asa se mai trezesc la realitate și cauta subiecte mai importante pt ce promovează ei/ Dani Otil, inca putin si com tau va lua mai multe likeuri ca postarea lui”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI