Dani Oțil, filmat în pat de iubita lui. Ce îi făcea Gabrielei Prisăcariu, în așternut VIDEO

de: Filon Stan
14 08. 2020

Dani Oțil trăiește probabil cea mai frumoasă perioadă din viața lui, alături de cea care urmează să-i devină soție, modelul Gabriela Prisăcariu. Cei doi se filmează acasă, în vacanță, peste tot și împărtășesc filmulețele cu fanii lor, care le urmăresc orice mișcare, pe rețelele de socializare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au filmat în pat

În ultimul filmuleț postat, cei doi s-au filmat chiar…în pat. Probabil așteptau să vadă câți români s-au mai îmbolnvăvit în ultima perioadă de coronavirus, deoarece la televizor se putea vedea sigla guvernului României. Chiar în acel moment, cei doi au început să miște din degetele de la picioare, de nerăbdare, probabil.

Momentul a atras atenția felinei celor doi, care nu a stat deloc pe gânduri și atrasă de mișcarea degetelor s-a năpustit asupra fotomodelului, care a tras o sperietură de zile mari, deoarece pisica s-a repezit la picioarele ei mult mai lungi decât ale lui Dani Oțil, așadar, mai aproape de dinții pisicii.

Modelul a fost atacat de pisica familiei

Gabriela Prisăcariu este fotomodel, așa că are niște picioare foarte lungi, care o fac și mai frumoasă, dar și mai căutată de casele de modă. Gabriela Prisăcariu are 26 de ani și este unul dintre cele mai apreciate modele. Tânăra s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar acum este la un pas de a deveni soția unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

Chiar dacă este frumoasă și celebră, modelul a fost și părăsită de unii bărbați din viața ei, speriați că tânăra este și inteligentă. „Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara Gabriela Prisacariu.