Dani Oțil a dat petrecere mare de ziua Gabrielei. Tematica aleasă de soţia matinalului, neaşteptată

Dani Oțil a dat petrecere mare de ziua Gabrielei. Tematica aleasă de soţia matinalului, neaşteptată
Dani Otil a dat petrecere mare de ziua Gabrielei. Tematica aleasa de sotia matinalului, neasteptata

Sărbătoare mare în familia lui Dani Oțil. Gabriela, soția lui, a schimbat a împlinit 30 de ani și a făcut o petrecere pe cinste, alături de familie și cei mai apropiați prieteni, la cafeneaua luxoasă pe care matinalul o deține în zona Herăstrău a Capitalei. Ce tematică a ales frumoasa blondină.

Ce tort inedit a avut Gabriela Oțil la petrecerea de ziua ei de naștere

Gabriela Oțil a împlinit 30 de ani, iar soțul ei i-a pregătit o surpriză de neuitat. Dani Oțil a organizat o petrecere de pomină pentru mama copilului său, la care i-a invitat pe cei mai apropiați prieteni ai cuplului.

Mâncare de top, eleganță, rafinament, băuturi fine și muzică bună, acestea au fost ingredientele unei petreceri perfecte. Frumoasa blondină a ales o tematică neobișnuită pentru petrecerea sa aniversară.

Invitații s-au îmbrăcat în negru, iar tortul sărbătoritei a fost decorat în spiritul unui umor negru fin, cu trandafiri negri și o piatră funerară, pe care era scris RIP (n.r. engleză – Rest in Peace/ Odihnește-te în pace), Gabriela Prisăcariu glumind pe tema faptului că ar fi îmbătrânit, odată depășit pragul celor 30 de ani.

Invitații de pe listă au fost aleși pe sprânceană. De la petrecere nu puteau lipsi Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, precum și Roxana Ionescu și soțul ei, nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei.

Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină

Sărbătorita și invitații ei au petrecut până târziu în noapte, atmosfera fiind întreținută de Luis Gabriel și trupa lui. La un moment dat, Dani Oțil a întrerupt cântarea artistului, pentru a face un anunț amuzant, în dulcele-i stil clasic.

„Le rog pe fete să nu mai aibă cerințe din tinerețea lor. Hai să îi lăsăm pe băieți să își facă programul, două, trei melodii, în forță. Să nu uităm că au venit aici pentru diamante și pentru Gabriela.

Mulțumim tare mult! Jos pălăria! Băieții sunt super profi! Ușor cu piesele de pe net și să dăm drumul la petrecere!”, a spus Dani Oțil, stârnind hohote de râs printre invitați.

Party-ul nu a fost singura surpriză pe care Dani Oțil i-a organizat-o soției sale. Matinalul i-a făcut cadou frumoasei Gabriela un automobil nou, știind că topmodelul își dorea, de ceva timp, să-și schimbe mașina.

Urmăriți Playtech.ro și pe