Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției sale, Gabriela, care a împlinit 30 de ani. Răzvan Simion a făcut mișto de el: „Nu mai are lacrimi să plângă”

Ce cadou i-a făcut Dani Oțil soției sale, Gabriela, care a împlinit 30 de ani. Răzvan Simion a făcut mișto de el: „Nu mai are lacrimi să plângă”
Dani Otil, cadou scump pentru sotia sa

Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, astfel că soțul ei, cunoscutul prezentator TV Dani Oțil, i-a făcut acesteia un cadou scump. Întâmplarea i-a răscolit amintiri colegului său de platou, Răzvan Simion, care la rândul lui i-a făcut același cadou, cu ani în urmă, partenerei sale de atunci, Lidia Buble.

Dani Oțil, cadou de zeci de mii de euro pentru soția lui. Câți ani a împlinit Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și-a surprins soția la împlinirea a 30 de ani făcându-i cadou un bolid de zeci de mii de euro. Cu această ocazie, Răzvan Simion și-a amintit că în urmă cu 3 ani, atunci când îi cumpărase cadou de ziua ei Lidiei Buble o mașină de 30000 de euro, colegul său Dani Oțil a râs de el.

Acum, a fost rândul lui Răzvan Simion să îl ironizeze pe colegul lui, motivul fiind cadoul scump. Totul s-a întâmplat la începutul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Dani Oțil, despre cadoul făcut soției

„Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. O singură dată face omul 30 de ani”, a încercat Dani Oțil să motiveze suma uriașă cheltuită pe cadoul soției sale.

Răzvan Simion a prins și el momentul și a amintit de comportamentul lui Dani Oțil de la surpriza făcută Lidiei Buble de el.

S-a întors roata

„Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere.

Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete…

E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, a spus Răzvan Simion după ce Dani Oțil a dezvăluit la Neața cu Razvan si Dani ce cadou are pentru soția lui.

Răzvan Simion și Lidia Buble, separați la scurt timp de la cadoul scump

Acum, pe bună dreptate telespectatorii s-au întrebat ce a vrut să spună Răzvan Simion cu „e doar începutul”. Să fie doar începutul cheltuielilor pentru Dani Oțil sau să fie începutul sfârșitului relației cu Gabriela Prisăcariu.

Nu se poate ca Răzvan Simion să fie chiar atât de rău și să îi ureze colegului său să pățească ce a pățit el cu Lidia Buble. La scurt timp după cadoul motorizat, Lidia Buble și Răzvan Simion anunțau separarea care a șocat pe toată lumea.

Urmăriți Playtech.ro și pe