Dăncilă a schimbat tactica: cum vrea să te convingă să nu-l votezi pe Iohannis

Aparatul propagandistic al PSD a intrat în priză pe parcursul zilei de marți cu noi mesaje menite să te convingă să nu-l votezi pe Iohannis. Se observă o schimbare radicală a tacticii de campanie adoptate de Dăncilă.

În contextul în care este clar că Iohannis nu va participa la niciun fel de dezbatere publică împreună cu Dăncilă, echipa PSD face tot ce-i stă în putință pentru a convinge populația să fugă de actualul președinte al țării. Majoritatea mesajelor cu pricina se propagă însă doar în interiorul bulei Partidului Social Democrat. Ca urmare, este puțin probabil să aibă efectul scontat.

Mai multe postări prin care Klaus Iohannis este înfățișat ca fiind un penal cu 17 dosare la activ sunt distribuite masiv în ultimele 24 de ore, în mai multe variante, de către organizațiile județene ale PSD, pe paginile oficiale de Facebook. Mai jos se pot vedea postările de la PSD Mureș și PSD Teleorman, dar mesajul s-a răspândit rapid în întreaga rețea de pagini web a partidului condus de Viorica Dăncilă. 

Pe lângă postările cu pricina, discursul de campanie electorală al Vioricăi Dăncilă s-a schimbat brusc. În doar 24 de ore, Viorica a ajuns să insiste aproape exclusiv pe dosarele lui Iohannis și pe cele șase case ale președintelui. „Vorbim acum de doi candidați, unul cu probleme penale, care trebuie să explice de ce a avut ghinionul să aibă șase case, și unul care nu are nicio problemă penală. (…) Sunt șase case pe care le obții prin meditații, ar trebui să dea rețeta tuturor profesorilor din România. Faptul că ai niște fonduri pe care trebuie să le returnezi statului și nu le returnezi, înseamnă că sunt niște probleme pe care dl Iohannis ar fi trebuit să le lămurească”, a spus Dăncilă.

Al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale din România este programat pe data de 24 noiembrie 2019. Cei doi candidați rămași în cursă sunt Iohannis și Dăncilă.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI