Dăncilă, luată peste picior de Ponta. „Ce blestem pe România și pe social democrație să sară din “lacul Liviu” în “puțul Viorica”!”

Războiul dintre Viorica Dăncilă și Victor Ponta continuă!

Duelul dintre Viorica Dăncilă și Victor Ponta continuă! Premierul îl amenință cu plângerea penală, iar Ponta vrea să o învețe de bine și să îi indice definițiile pentru «prostie» şi «ironie». Ce mai au aceștia să-și reproșeze și care se arată a fi concluzia?

Dăncilă, luată peste picior de Victor Ponta

Contre fără număr între Ponta și Dăncilă! Premierul amenință, liderul Pro România vrea să o învețe de bine și să o pună la punct cu anumite informații. Totul s-a petrecut după ce acesta a spus că prim-ministrul a cumpărat parlamentari pentru a putea menține o majoritatea PSD. La rândul său, Ponta vrea să îi indice exact lui Dăncilă definițiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie”. Pentru a se feri de ele? Pentru a le înțelege? Putem doar să ne dăm cu presupusul.

„Aşteptăm ca doamna Dăncilă, aşa cum ne-a anunţat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obţine 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern. Trebuie să insistăm că doamna Dăncila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem?”
Victor Ponta

Războiul Dăncilă-Ponta continuă! Liderul Pro România o învață definiții din DEX
Războiul Dăncilă-Ponta continuă! Liderul Pro România o învață definiții din DEX

Premierul iese la atac!

Reacția prim-ministrului României nu a întârziat să apară. Aceasta a spus că liderul Pro România a aruncat cu acuze false potrivit cărora nu are dovezi. De asemenea, l-a făcut pe Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate.

„Nu toţi oamenii sunt de vânzare şi asta nu înţelege Ponta. Nu toţi aşteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea şi, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri”
Viorica Dăncilă

Premierul nu se lasă mai prejos în războiul cu Ponta
Premierul nu se lasă mai prejos în războiul cu Ponta

Atenție, se învață!

Lecțiile lui Victor Ponta pentru Dăncilă nu au fost nici ele așteptate prea mult timp. Liderul formațiunii Pro România nu s-a lăsat mai prejos și a revenit cu o serie savuroasă de comentarii în care i-a indicat premierului diverse definiții din DEX.

”În Septembrie 2019 tovarăşa Viorica Vasilica Dăncilă (zisă şi “Vio din Videle”) strigă tot la fel “DOVADA”! Aş putea să îi spui gluma cu “ce zic eu şi ce înţelege ea”/dar îmi mai face o plângere penală! Pot însă să prezint dovada-definiţia din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definiţie/ironie (sunt sigur că s-a predat şi la Şcoală din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecţie că o chemase Liviu în curte)! Pot să o ajut şi cu o altă definiţie, tot din DEX: https://dexonline.ro/definiţie/prostie. Dincolo însă de ironie-ce blestem pe România şi pe social democraţie să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica”!!!”
Victor Ponta

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI