VIDEO Dăncilă, tratată cu spatele la Botoșani. Dragnea a uitat de premier ca să arate cine-i șeful

Viorica Dăncilă a fost tratată cu spatele în timpul vizitei electorale de la Botoșani. Liviu Dragnea alături de alți membri PSD se îndreptau spre Casa de Cultură din oraș. Numai că au uitat de premier.

Liviu Dragnea a coborât din mașina în care se afla alături de doamna premier. Liderul PSD a început să urce scările spre Casa de Cultură.

Viorica Dăncilă a fost lăsată în urmă. Nici măcar ceilalți lideri ai partidului nu s-au gând să aștepte ca șefa Guvernului să urce prima.

Dăncilă, după Dragnea. Cine-i șeful, intră primul

Situația s-a repetat la intrarea în Casa de Cultură. Liviu Dragnea a intrat primul în clădire, potrivit Știrile Pro TV. I-au urmat liderii PSD. Abia după ei a fost primită și Viorica Dăncilă.

Graba liderului PSD a avut, totuși, o explicație: a reușit, astfel, să evite protestatarii care îl așteptau în fața Casei de Cultură.

Dragnea a intrat primul în clădire, urmat de ceilalți lider și, într-un final, și de Viorica Dăncilă.

Graba liderului PSD are, totuși, o explicație. A intrat prin spatele clădirii pentru a evita protestatarii care îl așteptau în fața Casei de Cultură.

În Botoșani au mai ajuns miniștrii Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Sorina Pintea, Marius Budăi și vicepremierul Daniel Suciu.

VIDEO: Viorica Dăncilă, uitată pe scările de la Casa de Cultură Botoșani. Sursa: Botoșaninews.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI