Dăncilă, acuzații grave la adresa lui Iohannis: “Este inacceptabil!”

Acuzații grave din partea lui Dăncilă către Iohannis

Dacă mulți aveau senzația că rezboiul Dăncilă-Iohannis se termină, acesta parcă abia a început. Fostul premier al României vine cu noi acuzații grave care-l au în prim-plan pe actualul șef al statului.

Viorica Dăncilă, acuzații grave la adresa lui Iohannis

Desigur, Dăncilă s-a sesizat și a continuat subiectul invitației la dezbatarea de mâine organizată de către Klaus Iohannis. Președintele țării a răspuns întrebării unui jurnalist spunând că dacă Viorica Dăncilă își va face apariția la dezbatere, nu va fi primită. Ceea ce subliniază candidata PSD acum este faptul că leful statului s-a folosit de fondurile bugetare pentru „a organiza activități de natură electorală, adică în folos politic propriu”. Aceasta așteaptă acum lămuriri din partea lui Iohannis vizavi de această situație.

„Am văzut astăzi în presă că mai mulți dintre cei care au fost invitați la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunați de la Administrația Prezidențială. Președintele trebuie să lamurească urgent dacă este adevărată această informație și, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale. Este inacceptabil ca Președintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiți de contribuabili pentru a organiza activități de natură electorală, adică în folos politic propriu. Așteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL”
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, noi acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă, noi acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

„Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul”

„Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD și de guvernul Dăncilă. Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituțional cu președintele, deși acesta era foarte necesar în funcționarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situației guvernamentale și rezolvării unor probleme reale și grave pentru această țară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice și le-a refuzat”
Dan Motreanu, șef de campanie PNL

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI