Dana Rogoz, lovitură devastatoare. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei

Dana Rogoz, lovitură devastatoare. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei
Dana Rogoz, lovitură devastatoare. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei

Dana Rogoz trece prin momente cumplite după ce fiul ei, Vlad, în vârstă de șase ani, s-a accidentat rău și a ajuns la pat. Mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare și cum s-a produs accidentul, aflați în paragrafele următoare.

Dana Rogoz trece prin momente dificile

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite figuri publice de la noi, bucurându-se de o viață împlinită pe toate planurile. Actrița a devenit mama pentru a doua oară în luna mărțișorului, la vârsta de 34 de ani.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi doua aici, așa că încă de dimineața trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să iți tii copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc“, nota vedeta în dreptul unei fotografii cu noul născut.

Pe lângă o mamă împlinită, Dana Rogoz este și o soție respectată și iubită. Primul copil ai familiei, Vlad, a devenit deja un băiețel în toată regula, iar acum încep să apară semnele „de bună purtare“.

Vlad a ajuns pe mâna medicilor

Băiețelul s-a lovit destul de rău la picior în timp ce se plimba cu bicicleta, iar acum este nevoit să stea la pat.

În urma accidentării, copilul cel mare al actriței a ajuns chiar la spital, unde medicii i-au bandajat piciorul. Până se va recupera, Vlad va trebui să stea mai mult în pat și să ia o pauză de la activitățile caracteristice ale copiiilor. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Dana Rogoz a memțiomat că are un băiețel curajos, care va trece repede peste incident.

„Un accident de bicicletă…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un băiețel tare curajos“, a scris mămica pe Instagram.