Dana Rogoz a plecat din România doar cu fiica ei: „Vlad a plâns în hohote la despărțire”

Dana Rogoz a plecat cu fiica de 7 luni în Slovacia, la filmari

Dana Rogoz a plecat din România doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a rămas acasă plângând în hohote la despărțire. Dana Rogoz și-a anunțat fanii pe rețeaua de socializare că va fi plecată din țară o perioadă, alături de fetița ei, Lia. De ce a recurs la asta actrița, vedeți în rândurile de mai jos.

Dana Rogoz a plecat în Slovacia pentru a juca într-un film. De ce și-a luat cu ea blenderul

Dana Rogoz a părăsit România, alături de fiica ei, lăsându-și fiul mai mare în lacrimi. Fiica Danei Rogoz are doar șapte luni, iar actița a plecat din România după ce a primit un rol înt-un lungmetraj străin care se filmează în Slovacia.

Actrița Dana Rogoz și fetița ei, au pornit vineri către Slovacia, însă nu la plimbare, cum ar fi crezut fanii ei, ci la muncă. Dana Rogoz a primit un rol principal într-un lungmetraj care se filmează în străinătate și, pentru că micuța Lia nu are decât 7 luni, iar actrița o alăptează, a fost nevoită să o ia cu ea în Solvacia.

Soțul Danei Rogoz a rămas acasă cu fiul lor, Vlad

Soțul Danei Rogoz este regizorul Radu Dragomir și a rămas acasă împreună cu băiețelul lor, Vlad, care a fost foarte trist la despărțirea de mama și surioara lui mai mică.

Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străîn, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. 

Dana Rogoz va reveni în țară până de Crăciun

Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă, și sper să ne fie bine în această aventură și să ne întoarcem sănătoase înainte de Crăciun acasă. Noi nu am mai călătorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu mașina în afară țării, încercând să rămânem în siguranță.

Așadar, e un pas uriaș pentru noi. Sper că am luat tot ce trebuie pentru prima călătorie in afară țării cu ea: pompă, blender, sterilizator… nu vreți să știți, toată casă!

Dana Rogoz speră să îi poată povesti fiicei ei lucruri frumoase din această aventură

Îmi doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să ii pot povești cu bucurie Liei, peste ani. Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, a anunțat Dana Rogoz pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI