25 oct. 2024 | 13:24

Dana Nălbaru, cadou inedit din partea soțului. Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă

Diverse
Dana Nălbaru, cadou inedit din partea soțului. Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă
„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte.”

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 23 octombrie, Dana Nălbaru a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, sărbătorind-o alături de familie. Cu această ocazie, partenerul ei de viață, deja celebrul actor Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă, iar Dana Nălbaru a povestit despre acest cadou inedit din partea soțului.

Dana Nălbaru a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani

Pe 23 octombrie, într-un cadru restrâns, Dragoș Bucur și-a sărbătorit partenera de viață. Dana Nălbaru, cunoscută publicului larg din perioada trupei Hi-Q, a împlinit 48 de ani.

„47 au trecut și doar Dumnezeu știe câți și ce mi-a rămas înainte. Nu trăiesc din amintiri, multe nici nu mi le aduc aminte, trăiesc cu toată dragostea în prezent.

Ziua de azi mi-o petrec în liniște, cu familia mea și mă declar fericită și recunoscătoare pentru tot. La mulți ani, mie!

Ce-mi doresc de ziua mea? Să curme Dumnezeu suferința celor buni și nevinovați și să aducă mai repede pacea, așa cum ne-A promis.”, scrie Dana Nălbaru pe contul ei de Instagram.

Dana Nălbaru, cadou inedit din partea soțului. Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de 18 ani, iar în urma acestui longeviv mariaj au venit pe lume trei copii. O fată, care a împlinit anul acesta 17 ani, Sofia, un băiat Kadri, în vârstă de 8 ani, și o fetiță adoptată, Roxana India, în vârstă de 12 ani. În ceea ce privesc cei 3 copii, au apărut la un moment dat și câteva controverse, mai ales după ce mama acestora promova home-schooling-ul, precizând că ai ei asta fac.

Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă

Dar, revenind la ziua de naștere a artistei, Dragoș Bucur a decis că un cadou clasic ar fi prea banal, așa că s-a gândit să-i facă cadou de ziua de naștere o purcelușă.

Ulterior fanii celor doi aveau să afle despre cadoul inedit, soția actorului recunoscând că a stat  toată noaptea să alăpteze cu biberonul micuțul animal. Dragoș Bucur a fost cel care avea să le facă cunoștință fanilor cu noul membru al familiei, publicând câteva imagini pe Instagram:

„Vreau să vă prezint pe cineva. Este vorba despre Betty, cel mai nou membru al familiei noastre şi cadoul pe care Dana l-a primit de ziua ei. Oameni și porci, doua rase tulburător de asemănătoare. La mulți ani, Dana!”, avea să spun Dragoș Bucur în clipul publicat pe Instagram.

Dana Nălbaru, cadou inedit din partea soțului. Dragoș Bucur i-a dăruit de ziua de naștere o purcelușă

Dana Nălbaru despre cadoul inedit din partea soțului

Având o adevărată gospodărie, departe de București, în Moșteni- Greci, județul Argeș, încă un animal în ograda familie nu strică. În același clip, Dana Nălbaru avea să povestească despre micuțul animal, și despre alăptarea acesteia:

„Ea e Betty. Am alăptat-o azi-noapte. I-am dat cu biberonul o dată la o oră și jumătate. Un vecin de-al nostru are o scroafă care a fătat alaltăieri noapte 12-13 purcei. Ea cred că a fost ultima. Era foarte slăbită şi scroafa nu are destul lapte. Am luat-o să o salvăm.”, a povestit partenera lui Dragoș Bucur.

Mai mult ca sigur că purcelușa își va găsi locul binemeritat în curtea familiei, pe lângă câinii și restul viețuitoarelor pe care le au cei doi.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin îi răspunde cinic lui Guterres la summitul BRICS: Trăim în familii în care se împart proprietăți și „uneori se ajunge la bătăi”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Două locuri din România vor fi luate cu asalt. Turiștii străini au aflat de zonele de vis
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
România a pierdut cea mai mare actriță: Era ca o mamă. Nimeni nu va mai fi ca ea
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
EL va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! ULTIMUL SONDAJ aduce CUTREMUR în POLITICĂ :))
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro