05 dec. 2023 | 00:03

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru s-au cunoscut în trafic. Cei doi, poveste de iubire ca în filme: „După 5 zile, am decis să ne căsătorim”

Monden
Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru s-au cunoscut în trafic. Cei doi, poveste de iubire ca în filme:
Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru s-au cunoscut în trafic. Cei doi, poveste de iubire ca în filme: "După 5 zile, am decis să ne căsătorim"

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Sunt împreună de aproape două decenii și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. S-au cunoscut din întâmplare, au pornit pe același drum la scurt timp și au parte de o relație ca în filme.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, dragoste la prima vedere

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Este celebru în toată țara și toți știu că se iubește cu marea artistă Dana Nălbaru. Aceasta a renunțat la muzică, este antreprenoare acum, dar și o mamă și o soție fericită.

Prezentatorul a vorbit despre începuturile lor la Cătălin Măruță în podcast, unde și-a deschis sufletul. Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru sunt împreună de 18 ani, au trei copii frumoși și trăiesc viața la care au visat mereu.

Nu s-au așteptat, însă, să se găsească. S-au cunoscut întâmplător, în trafic, iar artista a fost cea care a făcut primul pas. Se cunoșteau de la televizor, dar niciodată nu vorbiseră înainte, dar un simplu claxon i-a adus apoi împreună pentru totdeauna.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”…

Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a spus prezentatorul la podcast.

S-au căsătorit după cinci zile

Relația lor a evoluat mai repede decât s-ar fi așteptat chiar și ei. Din prima zi în care s-au întâlnit, au continuat să păstreze legătura neîncetat. Și-au dat seama că se potrivesc, nu au mai pierdut vremea, iar după cinci zile au decis să se căsătorească.

„Am vorbit puţin şi din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă şi după 5 zile am decis că ne căsătorim”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Află și: Afacerea cu care Dana Nălbaru a dat lovitura. A investit puțin, iar câștigurile sunt mari. Multe românce pot face la fel 

Întrebat ce părere a avut familia despre această decizie, actorul a fost foarte sincer. Se consideră un norocos, pentru că părinții lui l-au sprijinit mereu, indiferent de ce decizie a luat, motiv pentru care au avut o atitudine pozitivă și când au aflat că fiul lor se căsătorește cu o fată pe care o știa de doar cinci zile, dar care îi dăduse semne că ea este aleasa.

„Nu ştiu dacă sună bine chestia asta, dar ai mei m-au susţinut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viaţă”, a mai spus actorul.

Dragoș Bucur își divinizează soția

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au pozat mereu în familia perfectă și nu au lăsat impresia niciodată că lucrurile nu merg bine între ei. Îi leagă multe amintiri, evenimente mai puțin plăcute, dar cei trei copii ai lor și toate reușitele îi fac să uite de greutăți.

Actorul simte că soția lui este cel mai mare sprijin, cel mai bun critic și reperul pe care îl are când vine vorba despre muncă. Îi cere mereu părerea și crede că doar alături de ea ia cele mai bune decizii, mai ales pe plan profesional.

„Dana este şi un reper pentru mine în muncă, e foarte critică. Testul pentru noul film („Încă două lozuri”) a fost acasă cu ea şi copiii, dacă nu ar fi rezistat copiii la film mi-aş fi făcut probleme. Dar a fost ok, Dana a râs, mi-a zis că e bine legat, că e constant şi că e mai bun produsul decât prima parte („Două lozuri”)”, a mai spus actorul.

Citește și: Boala de care suferă Dragoș Bucur. Dana Nălbaru a făcut declarații îngrijorătoare, s-a speriat foarte tare

Dana Nălbaru își susține soțul în tot ce face și are mereu grijă de el. Acesta suferă de o boală foarte grea, motiv pentru care trebuie să fie atent mereu la tot ce face, ce și cât mănâncă, iar soția i-a devenit cel mai bun asistent personal.

Vedeta mărturisea, la un moment dat, că este surprinsă de cât de responsabil și puternic este soțul ei. Chiar are momente în care nu îi este bine, în care simte că cedează și este foarte solicitat atât de profesie, cât și de boala care are efecte neplăcute, știe mereu să se ascundă și să își protejeze familia de suferințele sale, dovedin că este un bărbat foarte puternic.

„Deși are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioada mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul <<treaz>>…înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret, încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet.

Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată <<nu pot>> atunci când am nevoie de ajutor (și poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție”, a scris Dana Nălbaru, pe blog-ul său.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Ostropel de pui, rețetă veche de mai bine de 100 de ani. Ingredientul surpriză care face ca acest preparat să fie demențial
Click.ro
Cât ar fi plătit Laura Crișan să-și ucidă tatăl. Dezvăluiri privind asasinatul cu bombă de la Arad
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Pensie uriașă pentru un fost premier. Cât încasează lunar
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Românii vor primi banii înapoi. Se dă lege în România. Anunț de la Guvern: Oamenii nu trebuie să piardă banii
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE în TURUL DOI
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro