Dana Budeanu s-a enervat în fața lui Mihai Gâdea. Ce a spus la Antena 3

Dana Budeanu s-a enervat în fața lui Mihai Gâdea. Ce a spus la Antena 3
Dana Budeanu s-a enervat în fața lui Mihai Gâdea.

Dana Budeanu a fost invitată la emisiunea ”Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea. Ea a spus care sunt motivele pentru care crede că alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate.

Dana Budeanu s-a enervat în fața lui Mihai Gâdea

De menționat este că procurorii au finalizat renumerarea voturilor de la alegerile locale, din Sectorul 1, însă potrivit surselor Antena 3, în urma acțiunii s-au descoperit diferențe mari între voturile renumărate și cele raportate la secții.

”Știm asta de 8 luni de zile. Faptul că s-a întregistrat o fraudă la Sectorul 1 implică fraudarea alegerilor la Capitală. Corect? Corect, că se voteză pe același buletin. Așadar, nici rezultatul alegerilor de la Capitală nu este acesta. Procurorul a confirmat clar că există fraudă. Rezultă, alegerile au fost fraudate. Punct. Bineînțeles că doamna Clotilde urlă că nu au fost fraudate, sau dacă au fost fraudate, probabil vrea să urle că au fost fraudate de domnul Tudorache. Nu există această direcție. De ce? Pentru că dacă erau, ieșea el, nu? S-a încercat și ea a recuperat pe ultima sută? I-a trimis pe ăia doi-trei și au luat ăia trei saci la subțioară și au băgat ei 1.000 de voturi și cu asta basta, a câștigat. Alegerile au fost fraudate. Punct.

Corect? Corect. Ăla care a intrat în cameră fără să aibă voie. Oricine a încălcat legea în acea noapte trebuie să fie urmărit penal, nu că vedem, că concluzionăm, etc. Asta este părerea mea personală. Cine ar putea exercita presiuni, cine ar fi disperat astăzi? Domnul Tudorache? Nu. Că BEC-ul s-a exprimat, a pierdut.

”Disperarea este acest rezultat„

Corect? Corect. Adică, doamna Clotilde. Nu ne amintim ce s-a întâmplat în noaptea aia? Nu ne amintim cine a fost în cameră? Cine a fost în cameră? Am fost eu? Nu. Au fost niște consilieri. S-a demonstrat. Se știe cine a fost în cameră. Disperarea este acest rezultat.

De aceea a ieșit procurorul. Punct. De aceea doamna Scutea (n,r. procurorul general al României) a ieșit să oprească. Eu nu spun că doamna Scutea a ieșit și că nu trebuia să iasă. Ba da. Știți care este problema astăzi? De ce să nu iasă procurorii? Toți procurorii pot ieși și pot vorbi, atâta timp cât șeful DNA iese să vorbească, cât doamna Kovesi ieșea în fiecare zi, cât alți procurori ieșeau în fiecare zi. Ne amintim, nu? De ce să nu iasă? Da. Și doamna Scutea poate să iasă și spună, domne nu e ok să vorbească procurorul. Corect. Că e în timpul unei anchete, etc. El nu de aceea a vorbit. Eu spun că ancheta e finalizată, rezultatul se știe și la sfârșitul lui iulie o să vedem dacă garnizoana vrea să fie laie sau bălaie”, a declarat Dana Budeanu, miercuri, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI