Marcel Ciolacu, reacție explozivă după recordul de decese cauzate de COVID-19: „Toți trădătorii, toți fripturiștii care au ținut acest Guvern în viață sunt răspunzători!”

Marcel Ciolacu, reacție explozivă după recordul de decese cauzate de COVID-19: „Toți trădătorii, toți fripturiștii care au ținut acest Guvern în viață sunt răspunzători!”
Marcel Ciolacu, reacție explozivă după recordul de decese cauzate de COVID-19: "Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață sunt răspunzători!"

În contextul pandemiei de COVID-19, situația României nu se îmbunătățește, numărul cazurilor de îmbolnăviri fiind în continuă creștere. În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat 1.053 de cazuri noi și un record de 60 de decese. În urma cifrelor alarmante, președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj exploziv pe un cont de socializare.

“România a depășit China la numărul infectărilor. China!”

În urma bilanțului de cazuri COVID-19 înregistrat ieri, Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit pe pagina sa de Facebook, prin intermediul unui mesaj prin care îi acuză pe toți cei care au susținut și susțin actualul Guvern. În câteva rânduri, Ciolacu reușește să facă o sinteză a perioadei traversate de România, în care toate lucrurile sunt la pământ, începând cu Guvernul PNL.

România a depășit China la numărul infectărilor
România a depășit China la numărul infectărilor

„Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!! Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru!

La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor!

Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a transmis Marcel Ciolacu în postarea sa de pe Facebook.

Ce au răspuns utilizatorii la postarea sa

În urma reacției sale, mai mulți anti-PSD-iști și-au exprimat părerile în comentarii, iar cele mai multe dintre acestea au fost extrem de acide. Astfel, utilizatorul Valeriu Butulescu a scris:

” Domnule Ciolacu! De unde o fi apărut virusul? Că Olguţa din Craioviţa spunea oamenilor că virusul nu există!

Că e o invenţie a lui Iohannis, ca să amâne alegerile! I-ar Dumneavoastră, până alaltăieri, aţi umblat tot fără mască. Aţi pus-o doar la moţiune, să vă mai acopere din ruşine! V-aţi dat peste cap să destabilizaţi situaţia.

Aţi vrut să creşteţi electoral, cocoţaţi pe sicrie! Dar lumea s-a prins. Şi v-a taxat! Acesta e doar începutul! Dacă vreţi să vă relansaţi, faceţi repede o lege nouă: dublaţi pensiile şi triplaţi alocaţiile!”.

O altă utilizatoare, Gemnariu Violeta a scris că:

„ Dezastrul de care vorbiți poate a pornit si de la cei cu deviație de sept, care nu au purtat masca corespunzător! Sau de la frecventele sesizări ale CCR de către așa zisul avocat al poporului, la dorința psd, în ceea ce privește măsurile instituite în starea de urgență/alertă. Nu suntem chiar toți așa de scurți la minte, cum v-ați dori…”.

Din păcate, așa cum se poate observa din reacțiile „simpatizanților”, liderul PSD nu a reușit să impresioneze sau să atragă aprobarea cetățenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI