Klaus Iohannis, surprins de Dana Budeanu într-o ipostază compromițătoare. Secretul a fost făcut public

Dana Budeanu, imagine rară cu președintele Klaus Iohannis

Dana Budeanu este o persoană publică extrem de îndrăgită de români, motiv pentru care, milioane de cetățeni îi urmăresc postările făcute pe toate rețelele sociale. Printre ultimele mesaje transmise de cunoscuta creatoare de modă se află unul care a avut extrem de mult succes, avându-l ca subiect pe președintele României. Acesta a evadat din Capitală, mergând să se relaxeze departe de ochii lumii.

Klaus Iohannis, așa cum nimeni nu ar fi crezut

În mijlocul unor discuții aprinse legate de pandemia de Covid-19, autoritățile din România par a fi întotdeauna la dispoziția cetățenilor, în ședințe și în fața micilor ecrane. În plus, mulți medici și oficiali le recomandă oamenilor să nu părăsească locuințele și să evite să meargă în vacanțe.

Ei bine, Klaus Iohannis a fost surprins în cursul zilei de ieri pe pâria de ski, în Sinaia, fiind camuflat cu o cagulă, astfel încât, nu multă lume să-l recunoască. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs, iar poza cu Klaus Iohannis a ajuns pe mâinile Danei Budeanu, iar mai târziu, în fața tuturor românilor.

Cu toate acestea, creatoarea de modă s-a abținut de la prea multe comentarii, lăsându-i pe internauți să interpreteze cum doresc acest comportament. Descrierea pozei făcută de ea a fost una simplă, care mai mult pare a fi în acord cu evadarea lui Klaus Iohannis la munte: „România normală, domnule președinte! Sunt de acord!”, a scris Dana Budeanu.

În plus, Dana Budeanu a blocat posibilitatea ca internauții să-și exprime părerea în comentarii, evitând subiectele de bârfă care ar fi putut crea probleme pentru toată lumea. Dar pentru că românii nu se lasă așa ușor, mulți dintre cetățeni au distribuit postarea pe pagina lor de Faceook, astfel încât să existe posibilitatea ca acest subiect să poată fi dezbătutut public.

Vezi poza cu Klaus Iohannis în galeria foto de mai sus.

Dana Budeanu, despre vaccinul anti-Covid-19

Dana Budeanu a declarat în urmă cu câteva zile ce decizie va lua în cazul vaccinării anti-Covid-19. Invitată la emisiunea „Subiectiv”, de la Antena3, Dana Budeanu a fost întrebată de moderatorul Răzvan Dumitrescu ce părere are despre vaccinul anti-Covid-19 și dacă îl va face. Răspunsul a venit fără să stea pe gânduri, menționând faptul că nu este o antivaccinistă.

Creatoare de modă a dezvăluit că nu are de gând să se vaccineze, dar nu este nici împotriva vaccinurilor, astfel că le recomandă celor care doresc, să o facă.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă.

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez?”, a spus aceasta.

Dana Budeanu a dat și un exemplu care contrazice teoriile de prevenire a transmiterii virusului, explicând ce diferențe de abordare există inclusive în avion, când ești obligat sau nu să stai cu mască, în funcție de banii pe care îi dai.

“Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion. În ora aia jumate nu am luat virusul? Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol.

Suntem catalogaţi dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu că influenţezi. Ce vorbeşti, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea”, a declarat creatorul de modă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI