Dana Budeanu, în doliu. A murit acasă, dar au trecut ‘covid-19’ pe certificatul de deces. Ce se întâmplă

Dana Budeanu, în doliu. A murit acasă, dar au trecut ‘covid-19’ pe certificatul de deces. Ce se întâmplă
Dana Budeanu dă cărțile pe față

Încă de la primele decese au existat zovnuri despre anumite nereguli și despre declararea falsă a unora dintre acestea. În spațiul public, până acum, circulau aceste zvonuri, dar nu a fost demonstrat falsul. Până astăzi, deoarece Dana Budeanu dezvăluie neregulile făcute de o firmă de pompe funebre, în cazul mătușii sale.

Dana Budeanu dă cărțile pe față

Pe zi ce trece, listele cu numărul de decese din cauza infecției de covid, în România, se îngroașă. Dacă până recent existau doar suspiciunea unor declarații false cu privire la motivul decesului unora dintre pacienți, de astăzi poate deveni o certitudine.

Astăzi, Dana Budeanu publica pe contul ei de Facebook informații care te fac să crezi ca datele anunțate sunt false, sau pline de informații eronate. Vedeta anunța că una din rudele sale ar fi decedat acasă, și nu la spital. Numai că, cei de la firma de pompe funebre au gafat grav. Conform celor publicate de Dana Budeanu, aceștia au declarat în certificatul de deces că femeia ar fi murit de covid-19.

„Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a scris Dana Budeanu. (vezi galeria)

Primele confirmări a neeregulilor dezvăluite de Budeanu

Cu toate că a devenit una din cele mai controversate, dar și urmărite, persoane publice din utlima vreme, dezvăluirile făcute astăzi de Dana Budeanu pun sub semnul întrebării multele lucruri întâmplate în ultima perioadă. Conform celor declarate de brunetă, mătușa acesteia nu fusese anterior depistată cu covid-19, cauzele decesului fiind cu totul altele, dacă e să ne luăm după afirmațiile brunetei.

Noile dezvăluiri nu fac altceva, decât să pună și mai mult sub semnul întrebării și să rdice suspiciuni legate de zvonurile circulate în spațiul public de ceva vreme. Mergând mai departe cu dezavăluirile, Dana Budeanu reclamă și greșirea numelui de botez al femeii în certificatul de deces completat de aceeași fimră de pompe funebre.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. Căutați la toate spitalele, la toate morgile din București o Adela… Și schimbați certificatul, ca să nu dau numele spitalului. Atât!”, a continuat Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI