Dana Budeanu, comparație inedită între Ludovic Orban și Gigi Becali. Ce a observat vedeta

Dana Budeanu, comparație inedită între Ludovic Orban și Gigi Becali. Ce a observat vedeta
”Domnul Orban, priviți poziția, este șeful la România”

Au apărut recent, în spațiul public, imagini cu liderul PNL, Ludovic Orban dansând la o petrecere privată. Cum era de așteptat momentul a fost comentat și analizat la ”Sinteza Zilei”. Dana Budeanu a comentat cu Mihai Gâdea momentul. Comparațiile făcute de brunetă pe marginea imaginilor au făcut deliciul fanilor.

Dana Budeanu la comparat pe Orban cu Gigi Becali

Imaginile cu Ludovic Orban dansând la o petrecere privată au devenit subiect de discuții la ”Sinteza Zilei”. Invitata jurnalistului Mihai Gâdea, Dana Budeanu, a comentat imaginile în cauză. În stilul ei caractersitic Dana Budeanu, ironic pe marginea celor văzute, declara:

”Să comentez dansul? Eu sunt pro, pentru că seamănă cu dansul lui Gigi Becali. Eu susțin. Pentru că sunt oameni care petrec. Grindă nu are ce să caute acolo, care avea ceva să-i spună în mijlocul dansului. Îi știți pe ăștia care tu dansezi la maxim și vin să îți spună ceva la ureche în timp ce dansezi?

Ce-ai, măi, de spus? Stai să termin cu dansul și vii dup-aia. Avea ceva să-i spună acum strategic lui Orban. Nu-l interesează absolut nimic (n.r. pe Orban). Are o atitudine de șef.”, a declarat Dana Budeanu la ”Sinteza Zilei”.

”Domnul Orban, priviți poziția, este șeful la România”

Dana Budeanu nu ar fi la prima caracterizare ironică la adresa liderului PNL. În perioada în care Ludovic Orban a condus Guvernul României, a avut parte de critici dure venite din partea Danei Budeanu.

În septembrie anul trecut, când PSD depunea o moțiune de cenzură împotriva acestuia, Dana Budeanu critica atitudinea premierului de la acel moment. Comentariile acide la adresa lui Ludovic Orban, Dana Budeanu le făcea tot în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”:

”E șef. ‘Șeful la ăștia’, uitați-i cum stau! Nu o să-i dau numele …există un personaj în presa din România care avea o tehnică, vorbea foarte încet tot timpul. Știi, când ești angajat, te apropii tu.

Vezi? Toți stau pe ‘sclăvăgeală’, adică el este șeful, iar toți stau adunați. (…) Domnul Orban, priviți poziția, este ‘șeful la România’. Foarte bine, a așteptat 30 de ani, a muncit 30 de ani, real. Tot timpul spun asta, nu contează că e de la PNL”, declara la acel moment bruneta.

Modul ironic, dar și dur, în care Dana Budeanu a criticat guvernarea PNL de anul trecut, dar și măsurile luate de acesta, au atras atenția în spațiul public. Nu ar fi prima dată când bruneta folosește un limbaj dur la adresa politicienilor în ultima perioadă. Celebrele ei pastile intitulate ”Verdict politic” au prins la publicul larg pe rețelele de socializare și pe Youtube.