Dana Budeanu, atac grosolan la adresa lui Clotilde Armand. Ce acuzații grave îi aduce primarului: ”Tot ce spune sunt minciuni!”

Dana Budeanu, atac grosolan la adresa lui Clotilde Armand. Ce acuzații grave îi aduce primarului: ”Tot ce spune sunt minciuni!”
Designerul nu vrea să plătească taxe

Dana Budeanu a reacționat după scandalul gunoaielor din sectorul 1, pe care primarul Clotilde Armand trebuia să îl rezolve.

Designerul spune că singurii care vor plăti pentru greșelile făcute de edil vor fi cetățenii.  Dana Budeanu susține că primarul Sectorului 1 va fi executat, iar locuitorii vor pltăi de cinci ori taxa pentru gunoi.

Dana Budeanu o desființează pe Clotilde Armand

„Eu contribui, dar vreau să mă sustrag de la plata taxelor. Guvernul de Dreapta nu a făcut nimic pentru mine ca cetăţean. Trebuie să existe ceva, cumva. Subiectul este această imbecilă. Nu s-a întâmplat nimic, impertinenta ajunsă acolo printr-un furt. Acest furt din 2020 e tolerat de toate partidele politice. Dacă ele nu tolerau, nici ea, nici Plicuşor nu erau aici.

Cel mai mare partid din România, de un an de zile nu s-a auzit gura acestuia. A fost cea mai nocivă campanie pentru social-democraţi şi tot a câştigat PSD. PSD nu a băgat în seamă alegătorii. Nu există aşa ceva. Eu stau şi aştept de un an, se renumeră nişte voturi. Preşedintele celui mai mare partid din România nu zice nimic. Eu, dacă eram preşedinte, chemam un milion de oameni în stradă. Mă duceam la uşa lui Iohannis şi strigam.

Noi plătim salariul tuturor, trebuie să te duci să te lupţi. Ei stau de o parte pentru 2024, ca să vadă oamenii cât de răi sunt liberalii. PSD s-a gândit să aştepte patru ani de zile ca să demonstreze liberalii cât de proşti sunt. Oamenii au plecat în vacanţă acum două luni, iar bănuţii aceia pe care îi ia ei sunt la jumătate. Mâncarea, curentul, îi va rupe pe genunchi.

Tot ce se întâmplă e să inoculezi frică. Să fac o paranteză. Clotilde a venit la putere. Eu vorbesc cu tatăl lui Burduja acum, nu cu el. Acolo trebuie vorbit cu tatăl lui, că nu se poate aşa ceva. L-a sunat pe Cîţu să o ajute pe Clotilde. În România nu mai contează cine vine. Autorităţile nu au reacţionat!

Noi, cetăţenii, nu suntem apăraţi de nimeni. Ce a făcut Cloti? Sectorul 1 are un contract cu Romprest, toate afirmaţiile că acel contract e cel mai scump din România sunt nişte aberaţii. Toate sunt minciuni spuse pe Facebook. A vrut să taie contractul să încheie cu alţii. Ea o să fie executată. Noi plătim de cinci ori gunoiul.

S-a făcut o buclă de 12 milioane. Clotilde iar şi-a luat câteva zile de concediu. M-am interesat de contractele din Franţa. Deci Romprest are maşini, care nici măcar nu poluează. Aşa au şi ăia în Franţa de au nişte contracte de 50 de ori mai mari. Clotilde a venit aici fără să fie administraţie.

Când era Tudorache erau bani de salubrizare, de spitale, normal era că laşi ce făcea PSD şi veneai cu investitori din afară. Să vină la mine cineva să zică un lucru pozitiv.”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI