25 feb. 2023 | 09:03

Dana Budeanu a pozat provocator. Internauţii au observat imediat gestul făcut de vedetă. Foto

Monden
Dana Budeanu a pozat provocator. Internauţii au observat imediat gestul făcut de vedetă. Foto
Cum a pozat Dana Budeanu provocator pe retelele sociale

Dana Budeanu este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Creatoarea de modă știe cum să atragă atenția, prin intermediul declarațiilor sale controversate și a viziunilor sale politice puternice. Cum s-a pozat, recent, creatoarea Verdictului Politic.

Gestul controversat făcut de Dana Budeanu pe Instagram

Inteligentă, carismatică, puternică, determinată și controversată, acestea sunt doar câteva dintre atributele care o definesc pe creatoarea de modă Dana Budeanu.

În ultimii trei ani, de când a lansat rubrica pamflet Amețitele și Mafioții, în care satirizează societatea românească, și Verdictul Politic, notorietatea Danei Budeanu a căpătat dimensiuni astronomice.

Designerul se bucură de popularitate pe rețelele sociale, acolo unde este urmărită de aproximativ jumătate de milion de internauți. Aparițiile ei extravagante sunt mereu apreciate, datorită faptului că vedeta este o persoană asumată și sinceră.

Pentru că întotdeauna și-a exprimat clar preferințele politice din România, recent, Dana Budeanu a stârnit controverse în mediul online.

Directă, extravagantă și lipsită de inhibiții, așa cum ne-a obișnuit, diva le-a transmis un mesaj celor de la Partidul Național Liberal, imitând un gest profund masculin:

„CÂT E CEASU’, PENELEII?”, a întrebat Dana Budeanu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare strângându-și pantalonii cu mâna, în zona părților intime.

Citește și Dana Budeanu, despre planurile lui Putin în România. Vedeta a spus clar ce crede că se va întâmpla în 2023

Dana Budeanu, proiect alături de artistul Damian Drăghici

În urmă cu puțin timp, Dana Budeanu a anunțat începerea pregătirilor pentru „Stilul ești tu”, organizarea unui evenimentul grandios în care toate domnițele, inclusiv mamele cu fetițele în vârstă de 16 ani, sunt invitate la o discuție despre ce înseamnă cu adevărat stilul și cum poate fiecare femeie să și-l găsească.

Mai mult de atât, începând din anul 2023, designerul organizează o nouă serie de evenimente, intitulate „Iubirea ești tu”, al cărui prim invitat este bunul ei prieten, artistul Damian Drăghici.

Pentru a promova intens această campanie pe rețelele sociale, Dana Budeanu a strălucit, la propriu, într-o rochie lungă, aurie, cu bretele subțiri și mulată pe corp, care i-a scos în evidență trupul de fotomodel.

Citește și Dana Budeanu, apariţie răvăşitoare. Rochia decoltată face ravagii printre internauţi. Imagine de neratat

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Închisoare pe viață, 10 ani fără permis. Legea care i-a speriat pe șoferii români
Capital.ro
Când se poate spăla după Paște. Zilele din Săptămâna Luminată când sunt interzise treburile casnice
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro