Dana Budeanu a ajuns în Daily Mail. În ce ipostază au surprins-o jurnaliștii din Marea Britanie

Dana Budeanu a ajuns în Daily Mail. În ce ipostază au surprins-o jurnaliștii din Marea Britanie
Dana Budeanu a ajuns in Daily Mail

Dana Budeanu nu are nevoie de niciun fel de introducere, întrucât este una dintre cele mai populare și controversate vedete din România. Recent, faimoasa creatoare de modă a fost surprinsă într-o ipostază compromițătoare, în fața unui magazin renumit din Marea Britanie. Ce a făcut designerul de a ajuns să fie fotografiată de către reporterii de la publicația Daily Mail.

Dana Budeanu a încălcat legea în Marea Britanie?

Este considerată una dintre cele mai excentrice vedete din România, iar crearea Verdictului vestimentar, precum și a rubricii Amețitele și Mafioții, i-au adus și mai multă notorietate designerului Dana Budeanu.

Popularitatea vedetei a depășit granițele țării noastre, deoarece, recent, Dana Budeanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită, în fața unui centru comercial important din Marea Britanie.

Plecată în vacanță, la cumpărături, diva a fost imortalizată în fotografii de către jurnaliștii de la publicația engleză Daily Mail, în timp ce încălca măsurile de prevenție din pandemie.

Mai exact, Dana Budeanu și alte 70 de persoane au fost surprinse nepurtând mască de protecție pe stradă, printre care și celebrul fotbalist Kalvin Phillips, jucător care joacă la echipa Leeds și în naționala Angliei.

Dana Budeanu nu purta mască în interiorul unui centru comercial din Marea Britanie

Conform noilor reguli din Marea Britanie, instituite după apariția variantei Omicron, purtarea măștilor este obligatorie în centrele comerciale și în toate mijloacele de transport în comun.

Mai mult de atât, se pare că persoanele ce nu respectă această regulă vor fi amendați cu 200 de lire sterline, lucru ce i s-a putea întâmpla și creatoarei Verdictului Politic.

Dana Budeanu a fost surprinsă pe scările rulante ale centrului comercial fără mască, chiar de către paparazzi de la Daily Mail. Butona telefonul foarte concentrată, neobservând nici măcare lentila camerei îndreptată spre ea.

Momentan, nu se știe dacă designerul a fost sau nu amendat pentru felul în care nu ar fi respectat legea. Jurnaliștii britanici susțin că pe ușile mall-ului existau informații clare despre obligativitatea purtării măștii. În pozele făcute în doar 15 minute, zeci de clienți au fost văzuți cu fețele neacoperite.

Dana Budeanu, acuzații la adresa celor de la PNL

Criza economică a afectat puternic România în ultimele 2 luni de zile, atunci când rata de inflația a crescut cel mai mult din ultimii 10 ani. Ce acuzații le-a adus Dana Budeanu celor din PNL:

„Liberalii se bat tot timpul, în fiecare seară. La propriu s-au bătut si când s-a creat marea coaliție de dreapta condusă de Orban. Orban a trebuit să se izoleze într-un alt birou.Se bat cu pliciu, cu rujuri, cu batiste, cu ce apucă. Ăştia sunt autorii îngropării acestei ţări.

Ciucă e mult mai mult PSD decat PNL. De-aia este și Ciucă al nostru. Nu este PNL Ciucă, de aceea nu-l nominalizează Cîţu. Cîţu ştie exact ce înseamnă Ciucă, de aceea nu-l nominalizează. Ciucă este sfârșitul lui Cîţu.”, a declarat Dana Budeanu la România Tv.

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale prezențe din showbizul românesc, iar opiniile sale sunt mereu auzite în cadrul Verdictului Politic, unde designerul realizează o radiografie a situației politice din România.