26 aug. 2022 | 08:33

Dan Petrescu, furios și după calificarea în grupe, din cauza „antrenorului” din tribună. „Un idiot, tot meciul mi-a dat indicații” – VIDEO

Sport
Dan Petrescu, furios și după calificarea în grupe, din cauza „antrenorului” din tribună. „Un idiot, tot meciul mi-a dat indicații” - VIDEO

Dan Petrescu a făcut un gest straniu la finalul partidei CFR Cluj – Maribor 1-0. În loc să se bucure că echipa lui s-a calificat în grupele Europa Conference League, antrenorul lui CFR Cluj s-a dus amenințător spre tribuna din spatele lui și a pus degetul la gură. „Bursucul” și-a explicat gestul nervos la conferința de presă.

Dan Petrescu, nervos la finalul partidei

Dan Petrescu a reușit un nou succes important la CFR Cluj. Antrenorul român și-a condus echipa spre victorie în play-off-ul Conference League, iar ardelenii au ajuns a patra oară consecutiv în grupele unei competiții europene.

Duelul cu Maribor l-a trăit cu sufletul la gură. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90, cu o execuție senzațională, de Lovro Cvek. La final, „Bursucul” nu s-a grăbit să se bucure. Primul lui gând a fost „să plătească” o poliță cuiva din tribune și s-a îndreptat spre persoana respectivă cu degetul la gură, în semn că este momentul să nu mai vorbească.

„Trebuia să se schimbe odată și norocul. La final era un idiot în tribună, tot meciul mi-a dat indicații să joace nu știu cine… nu l-am mai suportat! Vine la fiecare meci, cred că e pus de cineva.

În primul an erau nu știu câți să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cuceresc pe toți, tot sunt contestat. N-am rezistat, sincer, voia să bag pe nu știu cine, să scot… și nu m-am concentrat pe final. Venea lângă bancă să-mi spună lucruri”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj la conferința de presă.

Dan Petrescu se plânge că nu este respectat în România

În timpul partidei CFR Cluj – Maribor au existat și alte proteste din tribune. Mai mulți fani au scandat „jucați fotbal”. Antrenorul a ieșit la atac și le-a amintit contestarilor că echipa din Gruia va primi aproape șapte milioane de euro doar din competiția europeană.

„Nu avem nicio înfrângere în Europa! Îi felicit pe băieți, bravo lor! Patru ani la rând în grupe, nu cred că va mai face vreo echipă așa ceva. Mă bucur pentru FCSB, era bine să fie și Craiova în grupe, creștea cota jucătorilor și a fotbalului românesc. Meritau și ei o calificare”.

„Eu am produs bani foarte mulți, grupele Europa League de două ori, Conference league, Dan Petrescu a produs bani, cine are ceva împotriva lui acum poate să tacă din gură. Eu pierd bani stând aici, am avut oferte de afară, de la națională. Voi sta aici cât mă vor, îmi dau viața pentru CFR”, a mai spus Petrescu.

FCSB și CFR Cluj își vor afla vineri adversarii din grupele Europa Conference League. Cele două echipe românești sunt în urna a doua valorică.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Elevii maghiair deschid proces României. Miza este uriașă
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro