Dan Petrescu, cu lacrimi în ochi, la finalul partidei UTA – CFR Cluj. Vestea care l-a zdruncinat pe antrenorul campioanei – VIDEO

de: Sorin Barbu
11 10. 2022

Dan Petrescu trece prin momente foarte grele și i-au dat lacrimile la finalul partidei UTA – CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor a suferit o pierdere importantă chiar în ziua meciului: cel mai bun prieten al lui a murit. Ardelenii s-au întors doar cu un punct de Arad, deși au jucat un sfert de oră cu un om în plus.

Dan Petrescu, devastat după meciul UTA – CFR Cluj

Dan Petrescu nu a fost în formă la meciul de la Arad. În ziua meciului i-a murit cel mai bun prieten, Ilie Florian sau „Pisică”, așa cum îi spuneau cei care îl cunoșteau.

„Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume și apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj. „Burscului” i-au dat lacrimile când a vorbit de bunul său prieten.

Dan Petrescu, nemulțumit că jucătorii de la UTA „au tras de timp”

Duelul dintre UTA și CFR Cluj s-a terminat la egalitate 1-1. Campioana a deschis scorul prin Boateng, la finalul primei jumătăți de oră de joc, iar arădenii au egalat în urma unui corner, după autogolul semnat de Kolinger, în repriza a doua. Oaspeții au trimis și de două ori mingea în bară.

„N-ai cum să fii mulțumit când conduci cu 1-0, ai două bare. Am avut ocazii mari de gol, am scăpat singur cu portarul, ei nu au avut nicio ocazie de genul ăsta. După ce au rămas în 10, au stat cinci minute pe jos și încă o dată încă cinci. M-am uitat la ceas, au fost doar cinci minute de prelungire, n-am înțeles acest lucru.

Cred că dacă Kolinger nu băga mingea în poartă, Camora putea să o scoată. Dar nu am ce să le reproșez”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a jucat mai bine de un sfert de oră cu un om în plus. Isac a primit cartonașul roșu, după ce arbitrul a revăzut faza la monitorul de la marginea terenului, în urma unui fault la Ciprian Deac, care a fost și înlocuit. La prima vedere se pare că mijlocașul lui formație vizitatoare a suferit o entorsă și ar putea să rateze duelul cu Slavia Praga de joi din grupele Europa Conference League.

În urma acestei remize, CFR Cluj a urcat pe ultima poziție a podiumului, cu 22 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt. De partea cealaltă, UTA ocupă locul 9, cu 16 puncte