Dan Negru, reacție uluitoare. Ce spune despre infectații din PRO TV și Antena 1

Dan Negru, reacție uluitoare. Ce spune despre infectații din PRO TV și Antena 1
Dan Negru, reacție uluitoare. Ce spune despre infectații din PRO TV și Antena 1

În aparență, din războiul pe care posturile TV Antena 1 și PRO TV îl duc cu COVID-19, avantajat a ieșit al doilea trust numit, căci, deși cu Andreea Esca infectată, știrile au continuat, în vreme ce filmările pentru ”Te cunosc de undeva” au fost suspendate. Imaginea ”câștigătorului” a devenit însă searbădă după notificarea trimisă publicațiilor, încercând să intimideze presa și cerând jurnaliștilor să nu scrie despre cazurile de coronavirus din televiziune, după cum au spus organizațiile de media. Două posturi TV diferite, cu oameni contaminați, dar care, nici acum, sau vreodată, nu se vor întâlni pe ecran, spune Dan Negru, în aceste zile în care Antena și PRO fac subiectul presei.

Virusul cu exclusivități. Dan Negru, despre infectații din PRO TV și Antena 1

Dan Negru a scris pe Facebook un mesaj despre infectații din Antena 1 și PRO TV, cu o abordare diferită. Dacă până în prezent cazurile erau comparate, acum sunt clar departajate. Pe scurt, prezentatorul TV a scris, printre altele, că, fie cu celeritatea răspândirii virusului ori ba, Esca, Teo și Dan Negru nu pot exista împreună.

„Vedetele infectate din România au fost alea care au avut contracte cu televiziuni românești”

„Statistic, virusu’ a fost cu exclusivități ! Așa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului ? Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta. Noi toți in breaslă avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. ??? Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari tv americane.

Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Și tot statistic , vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult in România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești ? Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica : „dacă pui o fesă pe o plita încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tau!” ???”, este mesajul lui Dan Negru.