30 mai 2023 | 15:14

Dan Negru, mâhnit de criza din educație. Ce îl nemulţumeşte pe prezentatorul TV: „Nu mai vreau să fiu prost”

Monden
Dan Negru, mâhnit de criza din educație. Ce îl nemulţumeşte pe prezentatorul TV: „Nu mai vreau să fiu prost”
Dan Negru, mahnit de criza din invatamant

Profesorii din România încă se află în grevă generală, aceștia fiind nemulțumiți de salariile mici pe care le au. Omul de televiziune Dan Negru s-a arătat mâhnit de criza din educație și a spus ce îl nemulţumeşte. „Nu mai vreau să fiu prost”.

Dan Negru, declarații despre greva profesorilor. „N-oi fi singurul…”

Dan Negru și-a spus părerea despre criza din educație, respectiv desore greva profesorilor care sunt nemulțumiți de salariile de mizerie pe care le au.

Astfel, omul de televiziune Dan Nergu se arată supărat de faptul că unele echipe de fotbal sunt finanțate de la primărie, în timp ce pentru educație guvernanții susțin că nu sunt bani.

Dan Negru, despre situația actuală

„M-am hotărât! Nu mai vreau să fiu prost ! Nu mai vreau să finanțez din taxele mele sportul de perfomanță. Să-l ia privații ! Banii mei să se ducă spre infrastructura sportivă sau spre sportul școlar unde sunt și copiii mei.

Fotbalul e ca educația, pe bani de la buget. Nu sunt bani de educație dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio perfomanță”, a scris Dan Negru pe rețeaua socială.

Banii sunt practic îngropați în fotbal

Îndrăgitul prezentator mai spune în mesajul lui că banii sunt îngropați practic în fotbal, pentru că de acolo nu se mai întoarce nimic înapoi.

„Educația exportă creiere în fiecare an. Fotbalul românesc nu mai exportă nimic. 80% dintre olimpicii români pleacă pentru că sunt doriți în alte țări”, a mai scris Dan Negru în mesajul său.

Fotbaliștii români, nedoriți în străinătate

Dan Negru își continuă mesajul spunând că pe fotbaliștii români nu-i vrea nimeni din străinătate, deși cu ei se cheltuiesc bani mulți, bani care ar putea ajunge în învățământ.

„100% dintre fotbaliștii români nu pleacă pentru că nu-i vrea nimeni.

M-am uitat zilele astea la derby-uri. Fotbalul românesc nu mai e în stare să umple stadioane nici măcar la meciuri cu miză!”, mai precizează Dan Negru.

Dan Negru s-a deșteptat

Într-un final, Dan Negru susține că banii care ar putea ajunge la profesori, ajung ca să orgoliile din fotbal, precum și ale găștilor din jurul acestuia. Omul de televiziune trage speranță că așa cum s-a deșteptat el tot așa să se deștepte și alții.

„Dar eu, prostul, finanțez prin fotbal orgolii, primari, găști! Dar când un prost spune ca e prost, e semn bun! Înseamnă ca se deșteaptă! N-oi fi singurul”, a conchis Dan Negru.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce imagini posta pe rețelele sociale
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o condiție simplă
Capital.ro
Horoscop 18 mai 2024. Taurii se confruntă cu situații bizare în cuplu, Leii au ego-ul rănit
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro