Dan Negru este de nebătut și la Kanal D. „Regele audiențelor” a fost din nou pe primul loc

Dan Negru este de nebătut și la Kanal D. „Regele audiențelor” a fost din nou pe primul loc
Dan Negru și „Jocul Cuvintelor”, debut în forță la Kanal D de la prima ediție

Pe 20 aprilie a.c, celebrul Dan Negru debuta la Kanal D cu emisiunea „Jocul Cuvintelor”. Așa cum era de așteptat, de la prima ediție a avut parte de audiențe record. Nu degeaba este numit „Regele audiențelor”. Prima ediție a emisiunii avea să fie urmărită de peste un milion de români. De-atunci și până astăzi Dan Negru a rămas în topul audiențelor pe segmentul orar de difuzare a emisiunii.

Dan Negru și „Jocul Cuvintelor”, debut în forță la Kanal D de la prima ediție

Plecarea lui Dan Negru din grupul Intact Media a fost un șoc pentru toată lumea. Cum era de așteptat, toată lumea, public și colegi de breaslă, s-a întrebat de ce și ce va face.

Nu era cazul să i se plângă de milă, celebrul moderator având proiecte consistente în Republica Moldova. Dar fanii nu aveau să aștepte foarte mult, venind și știrea despre noul loc unde-l vor putea urmări.

Dan Negru și turcii de la Kanal D băteau palma pentru un nou format de emisiune concurs, „Jocul Cuvintelor”, care a avut debutul pe 20 aprilie, de la ora 22:30. Show-ul este programat în fiecare zi de miercuri, joi și vineri, de la aceeași oră.

Timp de două ore cei care au cunoștințe solide pot participa la cel mai ușor joc de cunoștințe generale, după cum spun și producătorii emisiunii. Sumele sunt consistente, concurenții putând pleca acasă cu câștiguri substanțiale, cu condiția să răspundă la timp și corect la provocările propuse de moderator.

Lider de audiență pe segmentul orar 22:30

Așa cum spuneam, încă de la prima ediție, quiz-show-ul „Jocul Cuvintelor” a fost lider de audiență. Dacă la debut au fost 1.024.000 de telespectatori în fața micilor ecrane, ultimele date Kantar Media nu fac altceva, decât să certifice ceea ce toată lumea știa. Dan Negru este, într-adevăr, „Regele audiențelor”.

Conform măsurătorilor de audiență din 4 mai (ieri), Kanal D, la nivel național a înregistrat pe segmentul de difuzare al emisiunii „Jocul Cuvintelor”, un procent de 4,6% rating și 15,4% cotă de piață.

Pe segmentul All Urban, spun cei de la Kantar Media, emisiunea realizată de Dan Negru a avut un procent de 3,8% rating și 13,2% cotă de piață. Kantar Media a făcut și o medie a telespectarilor pe acest segment. Datele arată că Dan Negru și Kanal D au avut aproximativ 813.000 de telespectatori în fața micilor ecrane.

https://playtech.ro/stiri/dan-negru-este-de-nebatut-si-la-kanal-d-regele-audientelor-a-fost-din-nou-pe-primul-loc-507499
Audiențe Kanal D – Kantar Media, „Jocul Cuvintelor” cu Dan Negru

Se pare că lucrurile nu se vor opri aici. Așa cum spuneam, show-ul este difuzat în fiecare zi de miercuri, joi și vineri de la ora 22:30, doar la Kanal D.