Dan Negru, despre vedetele nevaccinate de la Revelion. Vedeta TV a dat cărțile pe față (exclusiv)

Dan Negru, despre vedetele nevaccinate de la Revelion. Vedeta TV a dat cărțile pe față (exclusiv)
Ce spune Dan Negru despre vedetele nevaccinate de Revelion: declarațiile prezentatorului

Dan Negru a vorbit despre vedetele nevaccinate de la Revelion. Ce a spus celebrul prezentator despre persoanele publice chemate pe platourile de filmare care au ales să nu se imunizeze împotriva virusului chinez?

Dan Negru, mărturii despre vedetele nevaccinate de la Revelion

Liderul spectacolelor de Revelion vine cu detalii petrecute pe platourile de filmare pentru petrecerea dintre ani. Cunoscutul prezentator de televiziune anunță deja surprize uriașe pentru românii care își vor petrece Revelionul alături de el, din spatele micilor ecrane.

În ciuda restricțiilor, în programul de sărbători au fost acceptate vedete vaccinate și nevaccinate. Moderatorul celebru a subliniat că pandemia va trece la un moment dat, dar după ce criza sanitară va fi depășită nu vor trebui să rămână două tabere din care fac parte oameni cu perspective atât de diferite din acest sens.

„Pandemia va trece, dar nu trebuie să rămână două tabere. În plus, este vorba despre demnitatea umană!”, le-a spus Dan Negru celor prezenți pe platourile de filmare de la Romexpo, decizia lui fiind apreciată de toți invitații.

În instituții și în spațiul public românii au obligația de a purta masca de protecție, dar iată că filmările pentru show-ul de Revelion a schimbat acest lucru pentru câteva momente.

„A fost o discuție legată de obligativitatea vaccinului”

Prezentatorul nu a împărțit oamenii în tabere și a chemat alături de el la petrecere dintre ani pe toată lumea. Cu toate astea, au existat anumite condiții pentru cei aflați în acest cadru.

„A fost o discuție legată de obligativitatea vaccinului, dar Dan Negru s-a împotrivit, a adus și vedete nevaccinate, chiar dacă asta a împovărat și mai mult producția, căci fiecare persoană nevaccinată a fost supusă unui test, cele peste 1.000 de teste fiind plătite de Antena 1.

S-a plătit o clinică, au venit medicii cu mașina, a venit și Salvarea. Au fost două zile de filmare, cu 350 de oameni în public și cu aproape 100 de vedete, plus personal tehnic. Nevaccinații au fost testați cu toții, pe loc, în fiecare zi, li s-au pus niște brățări, pe zile, roșii și portocalii”, arată surse pentru impact.ro.

Tocmai vedeta a dorit ca de Revelion să-l serbeze în spaecial pe marele artist Gheorghe Zamfir care a împlinit 80 de ani. Cei de față au văzut cum partenera sa de viață a avut grijă de fiecare detaliu în ceea ce îl privește:

„A fost supravegheat, la filmări, de soția lui, Nicoleta Beca, mai tânără decât el cu 44 de ani. Ea a avut grijă ca el să se îmbrace mai gros, în pauze, să mănânce, e îngerul lui păzitor”, a mai arătat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI