Dan Negru, despre cearta cu Cabral: „Am să vă povestesc și cum am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu el”

Dan Negru, despre cearta cu Cabral: „Am să vă povestesc și cum am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu el”
Dan Negru a spus totul. S-a certat sau nu cu Cabral?

Dan Negru a dat cărțile pe față și le-a povestit fanilor săi din mediul online totul despre ce se întâmplă între el și Cabral Ibacka. Mulți au crezut că aceștia s-au certat, dar adevărul este altul! Prezentatorul de televiziune a surprins pe toată lumea cu ultimele dezvăluiri.

S-a aflat adevărul. Cum se înțeleg Dan Negru și Cabral Ibacka

Dan Negru a fost ținta criticilor din mediul online după ce a lansat un mesaj în care discuta despre faptul că ar trebui să ne bucurăm de ploaie, ea fiind benefică pentru agricultură. Acesta a transmis o replică dură la adresa prezentatoarelor meteo, iar Cabral Ibacka a reacționat imediat.

Soțul Andreei Ibacka i-a spus prezentatorului TV că ar trebui să existe mai mult respect, așa că mulți au crezut că între cei doi s-a iscat o ceartă. Totuși, Dan Negru a mărturisit că el și Cabral împart o frumoasă prietenie de mulți ani, deci nici vorbă de așa ceva.

”Văd că s-au ascuțit cuțitele intre mine și Cabral și sunt pline ziarele de “lupta” noastră. Acu’ , serios, e glumă . Mă leagă o amiciție plăcută de Cabral de mulți ani…

Am povestit și azi-noapte vreo oră la telefon. Dar n-am povestit niciodată legătura mea cu începuturile showului lui…

Cabral, pot să spun ?

Cu câteva săptămâni înainte ca showul lui să înceapă la Pro, ne-am întâlnit. Avea emoții.
Family Feud ( Ce spun românii ) era un format tv pe care l-a mai încercat și Antena dar a ieșit o marmeladă. A fost un eșec.

Îi era teamă de marmeladă…

In 1976 a apărut formatul in America, inventat de Mark Goodson care avea o regulă: “follow the rules”. Azi, nimeni n-o face mai bine decat Cabral…”, a transmis Dan Negru.

Dan Negru: ‘Am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu Cabral’

De asemenea, prezentatorul de televiziune a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Cabral, însă a mărturisit că a existat un moment în care lucrurile nu au fost chiar așa de bune între el și partenerul Andreei Ibacka, ba chiar aceștia erau aproape de un episod violent.

„Azi, show-ul lui, “Ce spun romănii” e de trei ori mai urmărit decat celelate programe difuzate de Kanal, Antena si Prima la ora aia.

O spun cu fair-play pentru că fair-play e tot ce ramăne după noi! Într-o zi am să vă povestesc și cum am fost la un pas să mă bat cu adevărat cu Cabral.

Dar asta e altă poveste tot despre fair-play, caractere si moralitate. Altă dată…

Și pentru că mi-a plăcut mereu vorba lui Vasile Ghica: “o glumă bună flirtrează, nu-și ridică poalele”, “scandalul” dintre noi e o glumă. Nu e ridicat de poale !

(băăă, și să nu-mi mai spui niciodată Negrule, ai auzit ? Te ameninț, bă!)”, a mai zis el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI