Dan Negru, boom financiar și în criză. Din ce face acum foarte mulți bani

de: Năstase Mirabela
08 10. 2020

Dan Negru o duce foarte bine pe plan financiar, astfel că veteranul Revelioanelor de la Antena 1 a dat lovitura în afaceri. Din ce scoate bani acum Dan Negru.

Dan Negru, boom financiar și în criză

Regele audiențelor de la final de an poate fi numi acum și ”regele imobiliarelor”. Dan Negru a făcut recent o nouă investiție serioasă, iar pe terenul cumpărat cu 40.000 de euro de lângă Lacul Surduc, la 100 km de Timișoara, vedeta va înălța căsuțe de vacanță, ce se vor bucura de un etren generos. De asemenea, în paralel, două vedete au mai investit bani grei în cafenele și restaurante.

Independent de pandemie, viața merge mai departe pentru Dan Negru. Astfel că după ce a filmat pentr cele două emisiuni pe care le are la postul de televiziune Prime TV, din Chișinău, acesta a dat și o fugă în orașul lui natal, Timișoar, pentru a-și încărca bateriile, dar și pentru afacerea nouă, adaptată situației create de pandemia de covid-19.
Faimosul prezentator de televiziune a bătut palma pentru un teren de 10.000 mp, care este situat undeva lângă Lacul Surduc, Jud. Timiș.

„Pe acel teren a băgat deja buldozerele, ca să-l niveleze, apoi va construi căsuţe de vacanţă. Până la iarnă vor fi gata fundaţiile, iar din primăvară va înălţa locuinţele. A cumpărat 10.000 mp, cu 4 euro mp. Are deja clienţi, din rândul celor care muncesc de acasă, online, şi vor să se mute în mijlocul naturii, ca să scape de sufocantele apartamente, la vreme de pandemie”, au declarat apropiați de-ai vedetei pentru Click!

În plus, vedeta de la Antena 1 a postat, pe pagina lui oficială de Facebook, o imagine din acea zonă de vis, realizată în timp ce îşi plimbă copiii cu un ATV, pe Bogdan şi pe Daria, cu vârste de opt, respectiv zece ani.

„Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici.
Dar poza asta e un îndemn să vedeți ”țara de dincolo de pădure”.
Aduceți-vă pruncii aici, când puteți.
Din latinescul ”Terra Ultra Silvam”– ”Țara de dincolo de pădure„- vine cuvantul Transilvania.
Și celor mulți, leneși intelectual, care spun că latina nu mai are ce să caute în școli.”, a notat Dan Negru pe Facebook

Dan Negru ar deține patru blocuri de birouri în Capitală

Despre Dan Negru se spune că a intrat în afaceri acum 11 ani, în 2009, când a ridicat în Capitală primul bloc de birouri, cu o suprafață de 1.300 mp, închiriat de celerul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp, potrivit Click.

La cinci ani distanţă, acesta a revenit pe şantier, de data aceasta pe Bulevardul Ştirbei-Vodă, acolo unde, după mai bine de un an de muncă, a mai construit un bloc, pe care l-a dat spre închiriere unor firme.

În urmă cu trei ani, acesta a fost surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată, iar în 2019 a înălţat un altul, în zona Piaţa Unirii. Astfel de investiţii ajung chiar și la peste 200.000 de euro, dar suma este recuperată de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25-30 euro/mp.