Dan Negru a făcut anunțul. Ce se întâmplă la Antena 1 în doar 30 de zile (exclusiv)

Dan Negru a făcut anunțul. Ce se întâmplă la Antena 1 în doar 30 de zile (exclusiv)
Dan Negru a făcut anunțul. Ce se întâmplă la Antena 1 în doar 30 de zile (exclusiv)

Dan Negru vine cu vești excelente pentru telespectatorii săi. Prezentatorul a făcut anunțul care i-a surprins plăcut pe fanii vedetei. Ce a declarat acesta?

Dan Negru, vești bune pentru fanii săi

Celebrul prezentator a vorbit despre revenirea sa pe micile ecrane. În curând, fanii vedetei îl vor putea revedea în calitate de prezentator al unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri TV. Este vorba despre „Next Star”, emisiunea difuzată pe Antena 1.

”Se pare că, în martie, vom reveni în platourile de filmare, după un an de zile. Asta dacă nu se schimbă din nou regulile și vremurile. Azi nu mai știi ce e mâine”, a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru impact.ro

Prezentatorul de la Antena 1 a dus dorul filmărilor de la „Next Star”, emisiune care a fost întreruptă anul trecut în martie, chiar la jumătatea ediției, din cauza pandemiei de coronavirus.

”Next Star” a fost cea mai lovită emisiune a pandemiei, pentru că e un show în care apar copii și bunici. Se pare că, în martie, vom reveni în platourile de filmare, după un an de zile. Asta dacă nu se schimbă din nou regulile și vremurile. Azi nu mai știi ce e mâine. Nici o emisie nu a pățit asta, dar e singura cu două categorii de risc”, a declarat Dan Negru, conform sursei precizate anterior.

Emisiunea „Next Star” va reveni în curând

Cu toate că pandemia încă nu a luat sfârșit, se pare că filmările pentru ” Next Star” vor avea loc începând cu luna martie, fix la un an de la momentul sistării lor. Toți concurenții și însoțitorii acestora vor purta măști în timpul pauzelor de filmare. Aceste măsuri de protecție s-au respectat și anul trecut. Cu toate acestea s-a decis atunci oprirea filmărilor, după ce o parte dintre colegii săi de la emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1)  au fost infectați cu noul coronavirus.

”Filmez această ediție în doi ani diferiți. Am înregistrat jumătate din competiție în 2020, mai avem de realizat unele filmări, dar și marea finală. În finală, copiii pe care i-ați văzut anul trecut sunt acum mai mari, au mai crescut între timp”, a mai adăugat Dan Negru.

Next Star” este cea mai îndrăgită și longevivă emisiune tv pentru copii. În cadrul acestui show copiii talentați în domeniul muzical și actoricesc își pot demonstra calitățile. Emisiunea fiind totodată pentru ei o rampă de lansare spre domeniul artistic. Mulți dintre copiii care au participat de-a lungul timpului la această emisiune au urmat cariere artistice de excepție, ajungând astăzi personalitați îndrăgite de public.

Un exemplu este Omar Arnaout (20 de ani), cel mai talentat concurent, care în 2013 a obținut marele premiu de 20.000 de euro. Artistul este acum în toate topurile muzicale, câștigând admirația publicului pentru talentul de care da dovadă si care l-a consacrat.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe