Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce îi cere să facă în legătură cu interlopii

Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce îi cere să facă în legătură cu interlopii

Blogger de parenting, influencer şi prezentator TV, Dan Cruceru de la Survivor are un mesaj important pentru Klaus Iohannis. Iată ce îi cere vedeta preşedintelui să facă în legătură cu interlopii din România!

Mesajul lui Dan Cruceru de la Survivor pentru Iohannis

Dan Cruceru, tatăl a doi copii şi unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de parenting, a vorbit despre ce crede că ar trebui schimbat în ţara noastră şi despre ce ar face dacă ar ajunge într-o zi preşedintele României. Răspunsul a fost unul sincer şi la obiect: ar face orice pentru a distruge reţelele de interlopi.

”Sunt multe lucruri care nu merg bine, dar care țin de Executiv și de Legislativ. Președintele are atribuții limitate, potrivit Constituției. În fine, totuși, pentru că mi se pare important, primă măsură, cred că ar fi legată de funcționarea instituțiilor statului. De exemplu, în zona de siguranță a populației. Toată presa, toată lumea, cu toții vedem că există interlopi. Doar poliția nu-i vede, ba mai mult stau la masă cu ei! Iar asta mi se pare mult prea mult. Așa că, prin CSAT, aș cere destructurarea unor astfel de rețele și concedierea celor care nu sunt în stare să aplice aceste măsuri”, a povestit Dan Cruceru, conform celor de la DC News.

Războaiele dintre membrii clanurilor din România sunt din ce în ce mai dese, iar moartea liderului Duduienilor, Emi Pian, pare că a pus capac oamenilor care se tem să meargă pe stradă. Nici poliţiştii nu par să mai aibă ceva de zis sau de făcut în situaţii extreme.

Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce îi cere să facă în legătură cu interlopii
Dan Cruceru de la Survivor, mesaj pentru Iohannis. Ce îi cere să facă în legătură cu interlopii

Clanurile care “fac legea” în Bucureşti

Declaraţia făcută de Dan Cruceru legată de clanurile de interlopi este una în spatele căreia stau situaţii de-a dreptul periculoase pentru cetăţenii României, mai ales că aceştia şi-au împărţit teritoriile. Iată care sunt grupările mafiote care “fac legea” în Bucureşti:

Sectorul 2 este “controlat” de patru clanuri periculoase: Clanul Rinu (implicat în moartea lui Emi Pian), Clanul Caranilor (este considerat una dintre cele mai violente grupări din Bucureşti), Clanul Spoitorilor şi Clanul Calu (pe lângă violenţa caracteristică, se pare că membrii sunt şi consumatori de droguri)

Sectorul 3 este teritoriul Clanuruilor Ursari, Cocalarilor şi Chira. Toţi membrii grupărilor sunt extrem de violenţi, fac cămătărie şi trafic de droguri. În ceea ce priveşte Sectorul 4, Clanul Sportivilor deţine supremaţia.

Sectorul 5 este “deţinut” de Sile Cămătaru, Stocarii, cărora le merge extrem de bine pe partea de droguri, şi Clanul Văncică (printre cei mai bogaţi interlopi). Sectorul 6 este al Duduienilor, dar mai sunt şi alte grupări mai mici precum Clanul Preda sau Clanul Vasiloi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI