05 mai 2021 | 19:05

Dan Capatos, declarații dureroase despre problemele fiului său. Ce afecțiune a moștenit la naștere, de fapt

Monden
Dan Capatos, declarații dureroase despre problemele fiului său. Ce afecțiune a moștenit la naștere, de fapt
Dan Capatos, declarații dureroase despre problemele fiului său. Ce afecțiune a moștenit la naștere, de fapt

Dan Capatos a făcut declarații dureroase despre problemele pe care le are fiul său. Cunoscutul prezentator de televiziune a decis să vorbească despre afecțiunea de care suferă copilul lui, dezvăluind că băiatul a moștenit problema chiar de la el, ce se confruntă cu această provocare de peste 30 de ani.

Dan Capatos, dezvăluiri dureroase. Ce problemă a moștenit fiul său de la el

Dan Capatos i-a oferit un interviu în exclusivitate prezentatoarei de televiziune Nasrin Ameri, de la Antena Stars, în care a vorbit despre problemele pe care le-a moștenit fiul său de la el. Dan Capatos este extrem de admirat de publicul din România și se bucură de o carieră de succes, dar puțini știu ce provocări trebuie acesta să depășească în viața de zi cu zi.

Totuși, Dan Capatos a menționat că a mai vorbit în trecut despre problema pe care o are el și fiul său, dar lumea a exagerat pe atunci. Prezentatorul de televiziune a ținut să explice că problema nu este una gravă, căci colesterolul nu este mărit peste limită iar el trăiește cu această provocare de aproximativ 30 de ani.

”Când am vorbit pentru prima oară despre asta, lumea a exagerat. Este un colesterol, care nici măcar nu este atât de mare ca să fie comparat cu ceva grav, pe care l-a moștenit de la mine. Și eu sunt cu un colesterol mărit, dar stau așa cu el de 30 și ceva de ani. Doctorii știu că nu faptul că este mare este o problemă, dacă ar fi crescut sau dacă ar fi în creștere, ar fi o problemă. Dar el este constant de 30 de ani, nu cu valori uriașe”, a dezvăluit Dan Capatos, citat de spynews.ro.

Dan Capatos a vorbit despre afecțiunea de care suferă fiul său. Ce l-au sfătuit specialiștii

În același timp, pe lângă faptul că Dan Capatos a dezvăluit că nu există motive pentru a exagera, deoarece colesterolul se menține constant, el a povestit și ce l-au sfătuit medicii cu privire la fiul său. Pentru că s-a descoperit că băiatul lui a moștenit această afecțiune de la el la o vârstă foarte fragedă, acesta a fost sfătuit să facă mult sport pentru a scăpa de eventualele neplăceri.

”El l-a moștenit de la mine și, descoperindu-l de la o vârstă de la care nu putea să ia atât de multe medicamente, toți au zis sport intensiv, că ajută, arde grăsimi. Am descoperit pe la 6-7 ani.”, a adăugat Dan Capatos.