Dan Bittman trece prin momente dificile. În ce ipostază jenantă s-a trezit chiar acum: l-au umilit

Dan Bittman trece prin momente dificile. În ce ipostază jenantă s-a trezit chiar acum: l-au umilit
Dan Bittman, probleme pe Facebook

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost unul dintr cei mai vehemenți critici din ultima perioadă. Declarațiile sale, legate de pandemie și de proasta gestionare a autorităților, i-au atras și multe antipatii. Se pare că efectul acestor declarații, din utlmia perioadă, se văd acum și pe pagina sa de Facebook.

Dan Bittman, probleme pe Facebook

Multele greșeli și chiar proasta gestionare a situației actuale din România, a determinat multe vedete să reacționeze dur, criticând autoritățile din această cauză. După ultimele sale declarații, unele acuzând alte personalități că și-ar fi înscenat boala, Dan Bittman a devenit victima unor hackeri.

Conform acestuia, pagina sa de Facebook a ajuns să fie controlată, nu se știe deocamdată de cine, fiind postate poze aproape indecente cu femei aproape dezbrăcate. Colegii de trupă au transmis un mesaj fanilor, mesaj în care anunță exact acest aspect nefericit.

”Bună dimineața! Poate v-ați dat seama și singuri că pagina oficială de Facebook a lui Dan a fost spartă de hackeri care postează conținut cu care Dan nu are nici o legătură. Încercăm să reluăm controlul paginii. Vă vom ține la curent”, se arată în mesajul celor de la Holograf.

Vedeta și-a atras multe antipatii

Printre multele sale intervenții, din această perioadă, cele mai dure au fost la adresa altor vedete din media românească. În cadrul acestor intervenții Dan Bittman a acuzat-o pe celebra Andreea Esca că și-ar fi înscenat infectarea cu noul virus, ceea ce a atras reacții dure din partea altor voci din media românească.

”Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice!

Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem.” declara Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

După aceste afirmații, Dan Bittman s-a trezit cu reacții dure, una dintre ele venind din partea colegului de breaslă, Dan Teodorescu de la Taxi, dar și din partea Catincăi Roman. Aceasta din urmă declara că:

”Pentru mine, Bittman e o surpriză proastă, ba chiar pot să spun o glumă proastă! Nu pot să cred ce face și mai ales ce spune! Nu poți să faci asemenea declarații despre Andreea Esca. Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește.

Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!” a declarat Catinca, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI