Dan Bittman revine la TV. Ce emisiune va prezenta la Antena 1

Autor: Andrei Simion - 13:12, 07 oct. 2019

Dan Bittman revine la TV după o pauză de doi ani. Celebrul artist va prezenta emisiunea Antitalent, pe Antena 1. Show-ul își propune să parodieze toate stereotipurile din domeniul umorului (vedete lansate, personaje celebre etc.).

Dan Bittman revine la TV. Va prezenta emisiunea Antitalent, pe Antena 1

Antena 1 nu a anunțat încă data lansării emisiunii prezentate de Dan Bittman, dar este de așteptat ca show-ul să fie difuzat în curând pe micile ecrane. Artistul a oferit mai multe detalii despre ceea ce urmează să facă la Antitalent.

„Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracție. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinație între un late-night show și un comedy show, iar în fiecare ediție avem în platou un invitat special, care se alătură și echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii și momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună și cu foarte mult bun sicu foarte mult bun simț”, a precizat Dan Bittman.

Artistul a mai făcut parte din juriul X-Factor, emisiune pe care Antena 1 a decis să nu o mai difuzeze în această toamnă. El este solist vocal al trupei Holograf din anul 1985. În 1994 a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21. Între 2001 și 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1, iar din noiembrie 2004 a devenit prezentatorul emisiunii Dănutz SRL, difuzată tot de TVR 1.

În 2010, a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp a demisionat din această funcție. În 2018, Dan Bittman a ajuns ținta unui val de critici și insulte pe internet, după ce a participat la un eveniment organizat de Primăria Sectorului 5, acesta primind 11.000 de euro ca prezentator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI