22 oct. 2020 | 07:23

Dan Bittman, reacție șocantă după noile restricții anunțate de Guvern: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu”

Monden
Dan Bittman, reacție șocantă după noile restricții anunțate de Guvern:
Dan Bittman, reacție șocantă după noile restricții anunțate de Guvern: "Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu"

Îndrăgitul solist al trupei „Holograf” , Dan Bittman, manifestă revoltă absolută față de noile restricțiile impuse de autorități, cu forța. Acesta a dezvăluit că, deși crede în existența virusului, la nivel de conducere a țării au loc multe exagerări și povești pentru a băga spaima în oameni.

„Începeți să gândiți cu mințile voastre”

Dan Bittman refuză ideea de restricții, pledând pe protejarea oamenilor din proprie inițiativă, conștientizând riscul acestui virus, fără a fi obligați de autorități. În urmă cu o zi, Bittman le cerea celor din Guvern să-și dea demisia „demisia, nenorociților”, din cauza modului forțat în care îți exercită drepturile asupra oamenilor, prin așa-zisele legi.

Solistul de la „Holograf” condamnă autoritățile, de asemenea, pentru prezentarea exagerată a situației legată de COVID-19 și prin faptul că nu au cum să demonstreze că tot ceea ce spun este adevărat, dând exemplu povestea testărilor în număr mare, deși această informație poate fi distorsionată.

“Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează.

În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ. Suntem un popor întreg, nu e vorba de mine aici (…)

Vorbesc cu mine însumi pentru că sunt revoltat pentru o categorie de oameni foarte mică şi nebăgată în seamă (…) Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a declarat Bittman, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, de la antena3.

Oamenii sunt îngroziți din cauza unor teste cu marjă de eroare imensă

Dan Bittman vorbește despre situațiile nenumărate în care aceste teste folosite în România dau informații greșite, având o marjă de eroare de 30%. Din acest motiv, lumea nu ar trebuie să fie speriată și îngrozită, pentru că realitatea este undeva la mijloc, potrivit cântărețului.

„Modelul suedez, modelul neo-zeelandez, modelul grecesc (…) Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (testele PCR, n.r.) Hai să fim serioşi. Vrem îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie”, potrivit antena3.ro.

Cu privire la carantinarea Bucureștiului, respectiv a României, Dan Bitman o consideră o prostie. Acesta susține că toate activitățile anulate din HoReCa reprezintă o decizie greșită. Acesta susține cp angajații din acest domeniu au respectat regulile de protecție, evitând răspândirea virusului.

“E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema…Ăia dezinfectează, ai mască. E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte.

Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de „duși”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice.

Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii.

Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a dezvăluit Dan Bittman la Gândul Live.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro