Dan Bittman a răbufnit, din nou. Mesajul fără nicio reținere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemulțumit

Dan Bittman a răbufnit, din nou. Mesajul fără nicio reținere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemulțumit
Ce mesaj a avut Dan Bittman pentru autorități

La România TV, celebrul artist a făcut noi dezvăluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritățile care susțin că au fost bagatelizate măsurile împotriva coronavirusului.

Dan Bittman a răbufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor

La emisiunea ”Punctul Culminant”, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, la care a participat și el. Cântărețul nu a ratat ocazia de a critica autoritățile și măsurile impuse anti-COVID-19.

”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei și nimeni nu înțelege ce se întâmplă.

Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese românești vechi. N-au avut nicio legătură cu masca și nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman la România TV.

Dan Bittman cere explicații autorităților

De asemenea, artistul a cerut autorităților din România să explice despre cum se va face imunizarea în urma vaccinării împotriva COVID-19.

”Ministerul Sănătății, prin tot felul de persoane interpuse sau chiar miniștrii, aș vrea să-mi dea un răspuns foarte clar mâine, dacă tot s-au pus pe comunicate, în cât timp mă imunizez și care este perioada de imunizare.

Populația este îndreptățită să afle adevărul. Vreau să știu dacă în urma vaccinării sunt imunizat o zi, o săptămână, o lună, un an sau 10. Nu se mai poate să ne mintă niște politicieni”, a adăugat Dan Bittman.

Dan Bittman, despre deputatul Iulian Bulai

Artistul a avut critici și la adresa deputatului USR, Iulian Bulai, care a susținut că ” TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”.

”Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca șef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, și dacă artiștii liberi profesioniști au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă.

Nu se poate așa ceva și mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi și unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, atac dur la adresa lui Raed Arafat

Totodată, Dan Bittman l-a criticat și pe șeful DSU, Raed Arafat, însă nu i-a pronunțat numele în mod direct.

”M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetățean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul și sărbătorile alături de familie și de prieteni, a mai spus solistul, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI