Dan Bittman a cedat și s-a vaccinat? Dovada clară care indică acest lucru FOTO

Liderul trupei Holograf, Dan Bitman, în vârstă de 59 de ani, a intrat în atenția opiniei publice, după ce a contestat aprig măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemia de coronavirus. Cântărețul a făcut turul televiziunilor din România, pentru a-și exprima nemulțumirea față de aceste restricții menite să ne aducă la normalitate. Însă, surpriză! Solistul a cedat și s-a vaccinat? Cele mai recente ipostaze demonstrează că da.

Dan Bittman s-a imunizat anti-Covid?

Dan Bittman este un susținător al protestelor anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții. Românii i-au aflat opiniile odată cu aparițiile sale la posturile TV consacrate. Recent, însă, artistul român a fost văzut la mall, unde se știe că accesul se face doar pe baza certificatului verde.

Dovada clară că artistul s-a sucit și s-a vaccinat

Celebrul cântăreț Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click!, joi, 18 noiembrie, în timp ce intra în cel mai mare mall din Capitală, fără probleme. Toată lumea știe că acum doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza documentului Covid. Bittman a trecut de control și a intrat în mall Băneasa, ceea ce demonstrează că solistul ori s-a vaccinat, ori a avut coronavirus în ultimele 180 de zile (Vezi FOTO în Galerie).

Reacția vedetei spune multe

Contactat de Click!, liderul trupei Holograf a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect. Cert este că nu a confirmat, dar nici nu a infirmat.

„E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman, pentru Click!.

A optat pentru AstraZeneca

În luna mai, Dan Bittman a dezvăluit public că a ales Astra Zeneca, pentru a se imuniza. Totuși, artistul nu este de acord cu vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager.

“Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, declara Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni online, de la EVZ TV.

Este un coronasceptic convins

De la începutul pandemiei, Dan Bittman a declarat sus și tare că restricțiile impuse în România nu au nicio noimă. Mai mult, acesta s-a jurat public să moară de Covid, pentru că s-a săturat să vadă atâtea nereguli.

 „Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a spus artistul, anul trecut, pentru Gândul Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI