Dan Barna, reacție uluitoare la adresa lui Florin Cîțu. Comparația care îl va revolta cu siguranță pe premierul României

Dan Barna, reacție uluitoare la adresa lui Florin Cîțu. Comparația care îl va revolta cu siguranță pe premierul României
Dan Barna reacționează la demisia lui Stelian Ion

O nouă reacție, la fel de dură, pe marginea demiterii lui Stelian Ion, vine din partea liderului USR, Dan Barna. Acuzațiile aduse premierului de Dan Barna au fost concluzionate cu cererea demisiei șefului guvernului. În același text liderul USR a folosit cuvinte ca “cinism şi rea voinţă”.

Dan Barna reacționează la demisia lui Stelian Ion

După comentariile dure semnate de Stelian Ion, Dan Barna decis să reacționeze pe marginea demisie colegului său de partid. Dan Barna a comentat în termeni duri decizia premierului Cîțu, folosind cuvinte ca “cinism şi rea voinţă” atunci când i s-a adresat în intervenția din această seară.

“Florin Cîţu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puţin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoţii nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea.

Iar Florin Cîţu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Şi asta pentru că înşală cu cinism şi rea voinţă aşteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîţu trebuie să plece”, a scris liderul USR, Dan Barna în această seară pe Facebook.

Florin Cîțu este la a doua decizie de demitere a unui ministru USR PLUS

În aprilie, anul curent, după mai multe decizii controversate și publicarea unor documente sensibile, Florin Cîțu lua decizia de al demite pe Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății. Voiculescu era prima victimă a premierului Cîțu.

După acest moment Dan Barna și colegii săi din alianța USR PLUS ieșeau în conferințe de presă amenințând cu retragerea din coaliția de guvernare. Ulterior PNL și Alianța USR PLUS cădeau de comun acord, printr-un protocol, de a nu mai fi demiși miniștrii USR PUS fără o consultare prealabilă.

În seara asta Florin Cîțu a luat decizia de a demite un al doilea ministru USR, pe Stelian Ion, ceea ce în opinia liderului Dan Barna, este o încălcare a protocolului stabilit în aprilie. Deja surse politice vorbesc de o destrămare a coaliției sau chiar o cerere în masă a membrilor USR PLUS de demisie a lui Florin Cîțu.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvern miniștri care să se opună modernizării României.

Stelian Ion nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Secția Specială nu a fost desființată nici după 8 luni”, a declarat premierul Florin Cîțu în această seară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI