Dan Barna, gafă în timpul conferinței de presă. Cum au reacționat colegii din USR

Dan Barna a folosit termenul "succesuri" în loc de "succese" într-o conferință de presă

Dan Barna a făcut o gafă în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o miercuri. Liderul USR a folosit termenul „succesuri”, în loc de „succese”, spre amuzamentul colegilor de partid. Aceeași gafă a fost făcută și de Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, în urmă cu mai mulți ani.

Dan Barna a folosit termenul „succesuri” în loc de „succese” într-o conferință de presă

Liderul USR a susținut, miercuri, o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat rezultatul votului de reconfirmare la șefia partidului. Dan Barna a fost reconfirmat ca președinte al formațiunii politice.

„Tocmai, după niște succesuri, faptul că avem acum un rezultat care a fost cumva sub așteptări, dar bun din niște analize de confirmare a consistenței politice a alianței, este elementul pe care putem să continuăm mai departe”, a declarat Dan Barna.

Ulterior, liderul USR a postat un mesaj pe contul personal de Facebook. Susținătorii care îl urmăresc pe rețeaua de socializare s-au amuzat pe seama lui și i-au trimis zeci de mesaje.


„Da, chiar am scăpat un „succesuri” azi într-o declarație de presă. Unele glumițe sociale fac carieră”, a scris Dan Barna pe Facebook.

„Știm că sunteți competent și cunoașteți gramatica limbii române. Și pe lângă asta și formula ariei cercului. Nu e nevoie sa vă justificați. Noi vă susținem oricum”, i-a transmis un susținător, în timp ce un alt internaut a comentat: „Da, glumița socială a fost și cea care a făcut-o pe Dăncilă să se încurce în formule matematice. Așa umblă niște glumițe în aer.”

Aceeași gafă a fost făcută în urmă cu mai mulți ani și de Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI