Dan Barna, atac dur la adresa lui Băsescu: “Are un tupeu special”. De la ce a pornit totul

Autor: Andrei Simion - 15:17, 19 nov. 2019
Dan Barna: "Traian Băsescu are un tupeu special"

Dan Barna i-a dat o replică dură lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte al României a acuzat USR că este un partid neomarxist. Liderul USR a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a i-a atras atenția lui Băsescu să își vadă de „barca lui.”

Dan Barna: „Traian Băsescu are un tupeu special”

„Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că țara are de ales între doi comuniști, dl Traian Băsescu are un tupeu special atunci când acuză USR că e un partid neomarxist. În Alianța USR PLUS nu o să găsiți nici comuniști, nici securiști, nici foști feseniști și nici nostalgici. O să găsiți însă oameni cu privirile spre viitor, ale căror vorbe și fapte nu lasă loc de dubii și termeni învățați recent.

În fapt, supărarea domniei sale vine din relevanța fără precedent pe care USR și PLUS o au în Parlamentul European pe holurile căruia poate fi văzut și el bâjbâind uneori. Îl asigur că suntem de abia la început și încă mai avem multe de spus. Îl sfătuiesc pe fostul președinte să rămână în barca lui. Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce. Ar fi o premieră”, a scris Dan Barna pe Facebook.


Declarația a fost făcută după ce Traian Băsescu a declarat că USR este un partid neomarxist.

„Nu cred personal că poate funcționa o alianță între partide  care se revendică de dreapta, dar în care USR este un partid neomarxist. Nu cred că premierul Orban își va da demisia și personal nu cred că PMP ar trebui introdus în primul rând deoarece abia acum se  formează o formație care se rodează și mai au nevoie de un ciclu de neguvernare pentru că apoi să conducă țara mai depate”, a spus Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI