Cum îți iei Dacia aproape gratis și la ce trebuie să fii atent

Autor: Andrei Simion - 11.10.2018, 12:17

Dacă vrei să-ți cumperi o Dacia la preț de telefon mobil, să zicem, poți urmări câteva licitații ANAF, iar apoi ar trebui să fii atent la câteva lucruri în legătură cu mașina.

În luna octombrie 2018, în cadrul licitațiilor ANAF desfășurate luna aceasta, ai ocazia să-ți cumperi la preț destul de bun o Dacia, dar și alte automobile. Vehiculele sunt confiscate de către autorități în diferite situații, iar acum sunt folosite pentru a recupera prejudicii prin vânzare. Prețurile sunt modice, de cele mai multe ori, așa că ai șanse să cumperi un chilipir.

Dacă vrei să participi la licitații ANAF în această lună, va trebui să te prezinți cu cel puțin o zi înainte de data licitației, la oricare sediu al Fiscului unde sunt organizate acestea.

De exemplu, ai ocazia să-ți cumperi o Dacia cu banii pe care i-ai da pe un telefon din gama mid-range. Astfel, prețul de pornire este de doar 2.084 de lei, având în vedere că aceasta este cea de-a patra licitație a automobilului.

Pe 22 octombrie, ai ocazia să participi la o licitație pentru un Volkswagen Golf din 1994, iar prețul de pornire este de 1.458 de lei. Ceva mai scump este un Mercedes-Benz E270 CDi, din 2002, al cărui preț de pornire este de 13.917 lei. Licitația pentru acest automobil are loc pe 18 octombrie.

La ce să fii atent când iei o Dacia second hand

O Dacia second hand poate fi un chilipir, dar sunt câteva lucruri la care ar fi bine să fii atent dacă vrei să nu ieși în pierdere. Caroseria trebuie și ea verificată. Un ochi avizat își va da seama dacă automobilul a fost sau nu revopsit. În cazul în care mașina a trecut printr-un proces de revopsire, sunt șanse mari să fi fost implicată într-un accident de circulație.

Tapițera ne va spune dacă proprietarul a fost sau nu grijuliu cu propriul automobil. În cazul în care scaunul de la șofer este rupt și bordul arată doar 50.000 de kilometri parcurși, e clar că ai de-a face cu un kilometraj măsluit.

La fel ca schimbătorul de viteze, și volanul poate fi un martor de nădejde. Dacă acesta are multe urme de folosire, dar kilometrii din bord sunt extrem de puțini, este momentul în care potențialul cumpărător trebuie să-și pună un mare semn de întrebare.

Aici poți găsi toate licitațiile ANAF care te-ar putea interesa în luna octombrie.

loading...

Citește și...