Dacia de lux din Moldova care bate chiar și BMW sau Mercedes la confort. Toți românii și-ar dori să o aibă

Dacia Logan este un model de mașină practic, dar sunt oameni care nu se mulțumesc cu ambianța gri a primei generații de Logan și recurg astfel la transformări.

Dacia de lux din Moldova care bate chiar și BMW sau Mercedes la confort

Iar această transformare a avut-o și această Dacia Logan, plasată pe un site de anunțuri din Republica Moldova.

De altfel, de la exterior este dificil de distins luxul și opulența din interiorul mașinii. Prin urmare, scaunele acestei mașini Dacia sunt acoperite cu o tapiserie combinată, care îmbină pielea maro deschis cu zone centrale ca de Alcantara de culoare maro închis, cu cusături în romb, ca la cele mai de lux modele din industria auto. Ba chiar și scaunul șoferului a primit și o cotieră, care să susțină zona gâtului.

Același tip de tapiserie cu romburi și piele a fost pus și pe bancheta din spate, de unde nu lipsesc pernele, însă ele sunt mobile și nu fixate.

De asemenea, astfel de zone cu cusături în romburi au fost inserate și pe panourile portierelor, tot în două culori. Până și coloana de direcție a fost vopsită în roșu, acolo unde, de regulă, este ascuns airbag-ul.

Toată planșa de bord a fost vopsită în roșu, chiar și fundalul cadranelor de bord, și tot roșu, doar că puțin mai metalizat, a devenit tunelul central din jurul levierului cutiei de viteze. De menționat este că vânzătorul a indicat un parcurs de numai 25 de mii de kilometri al mașinii, iar prețul cu care o vinde este de 2.300 de euro.

Despre Dacia Logan

Dacia Logan este o mașină produsă de uzinele Dacia în țara noastră, lansată pe data de 2 iunie 2004, la Paris. Dacia Logan a fost disponibil începând cu data de 1 septembrie 2004.

De asemenea, la Salonul Auto de la Paris din 2000, Louis Schweitzer, președintele grupului Renault, a anunțat câteva detalii tehnice despre viitorul model Dacia. Reprezentanții Renault mai anunțau și un alt obiectiv, și anume, ”Dacia de 5.000 euro”, dar lansarea acestui tip de model a fost amânată până la urmă. În realitate, prețul modelului de bază este în valoare de 5.800 euro, iar cu toate opțiune incluse, prețul poate să ajungă și la 10.000 de euro. De menționat este că ultima versiune a fost lansata în anul 2020 sub noua platforma auto CMF-B.

Mai menționăm că în octombrie 2010, la fabrica din Mioveni s-a produs automobilul Dacia Logan cu numărul 1.000.000, la șase ani de la începerea producerii lui.

Urmăriți Playtech.ro și pe