Dacia a dat lovitura la început de an. Anunțul din Marea Britanie

Dacia a dat lovitura la început de an. Anunțul din Marea Britanie
Dacia a dat lovitura în 2021

Dacia dă o nouă lovitură la începutul acestui an. Un model de Dacia a fost clasificat mașina anului 2021 în Marea Britanie. Ce au scris jurnaliștii revistei de specialitate care a făcut clasamentul despre automobilul campion.

Dacia a dat lovitura la început de an

Clasamentul a fost făcut de revista britanică de specialitate What Car. Iar la acesta au participat modele precum BMW Seria 4, Porsche Taycan sau noul Volkswagen electric ID3. Cu toate acestea, noul model de Dacia Sandero a fost cel ales de britanici.

Jurnaliștii de la What Car susțin că noul Sandero, chiar dacă este puțin mai ieftin decât alte automobile, este peste medie în mai multe aspecte.

”Poate că Dacia Sandero aparține unui brand din România ce este deținut de francezi (Renault, în caz că nu știați), dar numele ei are origini grecești. Înseamnă «războinic» sau «apărător». Și ce bun «apărător» este această mașină mică! De fapt, există vreo altă mașină mică nouă ce oferă o valoare atât de uimitoare? Niciuna la care ne putem gândi.

Chiar și MG 3 este ceva mai scumpă decât Sandero entry-level. De multe ori, prețul mic al unei mașini înseamnă că aceasta nu este grozavă. Dar nu și în acest caz! Sandero este peste medie în multe aspecte”, scriu jurnaliștii de la What Car, potrivit impact.ro.

Puncte bune și cele mai puțin bune ale Daciei Sandero

După ce au examinat proprietățile Daciei Sandero, jurnaliștii publicației britanice au enumerat punctele forte și cele ma puțin bune ale automobilului. Așadar, noul Sandero are următoarele plusuri: o valoare bună uimitoare, mult spațiu atât pentru pasageri și bagaje, dar este și confortabilă.

În schimb, cei de la What Car au enumerat și punctele mai puțin bune, care sunt: o experiență de conducere nu foarte încântătoare, felul în care este echipat entry-level-ul este foarte elementar, dar și faptul că există mașini mici mai silențioase.

Cu toate că jurnaliștii au găsit aceste dezavantaje, Dacia Sandero a fost desemnată și ”cea mai bună mașină mică” (titlu pe care îl tot obține încă din 2013). Totodată, automobilul Ford Puma a fost desemnat ca fiind ”cel mai bun SUV de dimensiuni mici”.

Sandero, cea mai vândută mașină dintr-un stat european în 2020

Mai mult de atât, Dacia Sandero a fost cel mai vândut automobil dintr-o țară din Europa în 2020. Per total, anul trecut, Dacia Sandero a ajuns la 24.035 de mașini înmatriculate, în timp ce SEAT Leon a avut 23.582 de autoturisme vândute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI