17 ian. 2024 | 00:02

Dacă vezi cele trei stele ascunse în imagine ai o inteligenţă aparte! Testul care face furori, ai curaj să încerci?

Diverse
Dacă vezi cele trei stele ascunse în imagine ai o inteligenţă aparte! Testul care face furori, ai curaj să încerci?
Testează-ți inteligență cu o nouă iluzie optică. Găsește toate cele 3 stele dintre fulgii de zăpadă din ilustrație.

Toată lumea poate să observe fulgii de zăpadă din ilustrație, însă puțini sunt cei care pot să descopere steluțele ascunse printre ei. Sunt trei la număr. Poți să le identifici? Se spune că, dacă reușești să le descoperi, ai o inteligență și un nivel de atenție și concentrare aparte. Iată despre ce este vorba!

3 steluțe se ascund printre fulgii de zăpadă

Este cea mai recentă provocare ce a devenit virală pe internet. Poți să observi trei stele printre fulgii de zăpadă din ilustrație? Materialul pe care ți-l vom prezenta astăzi este un fel de puzzle foarte complicat, în care trebuie să cauți și să găsești rapid soluția la problemă.

Dacă ești gata să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine din galeria foto a acestui material. Atenție! Nu accesa a doua imagine, fiindcă în ea vei descoperi răspunsul la problema pe care trebuie să o deslușești tu. Setează, de asemenea, un cronometru la 15 secunde.

Citește și: Iluzie optică spectaculoasă: de ce vezi culorile în poze în care nu există

Doar persoanele cu un nivel de inteligență aparte pot să găsească toate steluțele

Gergely Dudás, cunoscut și sub numele de Dudolf în mediul online, se mândrește cu peste 168.000 de urmăritori pe Facebook și are o comunitate de fani fideli care îi frecventează blogul. Caricaturistul din Ungaria a folosit platformele sociale pentru a împărtăși iluzia optică pe care ți-o prezentăm astăzi.

Doar utilizatorii online cu abilități cognitive foarte bine dezvoltate pot să găsească toate cele 3 stele printre fulgii de zăpadă din imagine. Crezi că tu reușești să faci acest lucru în 15 secunde maximum? Poate ai descoperit deja una dintre steluțe.

Unde se află prima steluță. E cel mai ușor să o identifici pe aceasta

Prima stea, cea de lângă bufniță, este mai ușor de observat, fiindcă personajele jucăușe din ilustrație atrag atenție utilizatorilor online. Cu toate acestea, celelalte două steluțe sunt dificil de găsit printre fulgii de zăpadă ce se prezintă în forme și dimensiuni diferite.

Fanii caricaturistului din Ungaria au mărturisit că au fost uimiți de provocarea lansată, majoritatea recunoscând totodată că au găsit doar două dintre stele, nu pe toate trei, așa cum cerea cerința. Se spune că doar persoanele cu o inteligență aparte reușesc să le identifice pe toate.

Citește și: Iluzie optică. Unde este umbrela ascunsă din pădure?

Locurile în care se află celelalte două steluțe

Ai reușit să descoperi și celelalte două steluțe sau doar prima? Dacă ai nevoie de un indiciu, încearcă să arunci o privire mai atentă la fulgii de zăpadă de deasupra personajelor ilustrate în iluzia optică. Iată un detaliu important: fiecare stea pe care trebuie să o găsești are cinci brațe.

Odată ce ai descoperit cele 3 stele – sau după ce timpul limită a expirat -, accesează a doua imagine din galeria foto. În ea vei descoperi răspunsul la problema ta.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro