Dacă trăia, Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 78 de ani. Ce adora să facă de ziua lui (exclusiv)

de: Anca Lupescu
26 01. 2022

Ion Dolănescu ar fi trebuit să împlinească astăzi 78 de ani. Regretatul artist s-a stins din viața la 65 de ani, în martie 2009. Irina Loghin a povestit cum decurgeau zilele de naștere ale interpretului. Acesta obișnuia să găzduiască petreceri fastuoase cu ocazia aniversărilor sale. Irina Loghin povestește că „era ca la nuntă, cu zeci de invitați și el o gazdă admirabilă, foarte galant”.

Irina Loghin îl regretă pe Ion Dolănescu

Ion Dolănescu a murit în martie 2009, spre tristețea familiei și a fanilor pe care îi încânta cu vocea lui.  Astăzi, el ar fi împlinit 78 de ani, iar prietena lui Irina Loghin a vorbit despre petrecerile pe care le dădea cu ocazia zilei sale de naștere.

„Ion Dolănescu era de o generozitate extraordinară. Te ajuta cu aproape tot ceea ce-i cereai. Nu conta dacă era o sumă de bani sau dacă îi cereai să te ajute la un anume cântec.

Sunt foarte rare asemenea persoane, vă asigur! Iar Ion Dolănescu făcea parte dintre ei. Însă puțini îi cunoașteau adevărata față. Fiindcă aparent era plin de el.

Dar asta a fost mereu o imagine falsă pe care mulți din jurul său și-au construit-o despre el. Adevărul a fost întotdeauna cu totul altul!

Poate chiar el regreta acest lucru, dar nu voi ști asta niciodată. Însă trebuia să știi să ajungi la adevărata sa față”, susține Irina Loghin pentru impact.ro.

”Era ca la nuntă”

Interpreta spune că Ion Dolănescu avea câte 50-60 de invitați la el acasă.

„În fiecare an, de ziua lui de naștere, cred că nu exagerez dacă spun că era într-un fel ca la nuntă. Chema vreo 50 sau de 60 de invitați la el acasă.

Avea și condiții, fiindcă reușise să aibă o casă foarte încăpătoare. Și cred că nu lipsea mai nimeni dintre cei pe care-i invita.

Și asta nu se datora faptului că se pregătea ca la carte, cu tot felul de bunătăți. Deși nici chestiunea asta nu era puțin lucru!

Se adaugă însă faptul că ne era drag să petrecem timpul împreună. Ziua lui era una dintre puținele ocazii din an în care ne reîntâlneam și discutam despre una sau alta!”, a spus interpreta.