Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor
Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce a spus despre Dacian Ciolo, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor?

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre și nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele în zadar și iubesc trimiterile în diverse domenii. Iată cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu ușurință material de stand-up comedy! Cele mai amuzante îi au în vizor pe Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor.

Cele mai savuroase momente cu CTP

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți gazetari. Acesta a revenit în vizorul tuturor după nenumăratele comentarii de-a dreptul deosebite pe care le face în spațiul public. Din păcate, nu puține din ele au fot cele care i-au și adus multe amenzi de la CNA.

Cu toate astea, jurnalistul nu are de gând să se oprească aici, așa că va continua să critice și să-i spună părerea sinceră despre evenimentele și oamenii care pun România pe gânduri. Deși a avut de-a lungul timpului multe replici și ironii, unele mai voalate, altele mai puțin, cele mai amuzante sunt de departe acelea legate de Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor.

Și? Care-i problema?

  • „Comportamentul acesta al domnului Cioloș pe care-l numeam cu ceva timp în urmă al unei virgine care face de toate, cu excepția relațiilor intime normale(…)”
  • „Să știți că Vadim Tudor a fost poet în tot ce a făcut. De exemplu: >. Vedeți? Ce oximoron superb aici: broasca țestoasă, care trăiește 200 de ani, și moartea care-l caută pe acasă pe Corneliu. Avem alt vers: > Vedeți? Superb aici!”
Momente savuroase cu CTP. Ce a spus despre Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor?
Momente savuroase cu CTP. Ce a spus despre Dacian Cioloș, Viorica Dăncilă și Corneliu Vadim Tudor?
  • Dacă îi spuneți soției într-o zi că-i seamănă coafura cu o blană de pisică înfuriată, ați comis hărțuire. A, eu am zis că coafura dnei Dăncilă aduce cu podoaba capilară a pavianului cu mantie, care e o maimuță. Și? Care-i problema? Dacă ziceam că seamănă cu o ciupercă sau cu o meduză, mai comiteam hărțuire? De ce cu pisica, ciuperca și meduza nu e nicio problemă, dar cu maimuța este? Nu înseamnă asta discriminarea și defavorizarea maimuței în raport cu alte animale și plante?
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI