31 ian. 2024 | 19:57

Cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența. Lidia Fecioru anunță că vor veni bani mulți pentru tine

Diverse
Cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența. Lidia Fecioru anunță că vor veni bani mulți pentru tine
Sunt încărcate cu energie și le putem încorpora cu ușurință în practica zilnică

Când vine vorba de viața fiecăruia dintre noi, credem, mai mult sau mai puțin, și în noroc, care ne poate aduce abundență. Dar, știai că există și un set de cuvinte pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența? Dacă nu știai, citește mai departe și află despre aceste cuvinte, dar și ce anunță Lidia Fecioru, referitor la apariția banilor în viața ta.

Puterea unei mentalități pozitive

Știai că folosind anumite cuvinte, dar și având o mentalitate pozitivă, poți influența apariția abundenței în viața ta? Dacă nu, citește mai departe și vei afla că totul este posibil.

Majoritatea dintre noi se consideră a fi extrem de intuitivi, uneori incredibil de norocoși. Unii ajung să câștige lucruri tot timpul, iar alții se consideră binecuvântați cu multe oportunități incredibile. Dar, uneori, tot ceea ce este nevoie pentru a ne da un impuls este o mantră semnificativă sau, așa cum spune și Lidia Fecioru, anumite cuvinte pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența.

Vezi și: Zodia care va câștiga bani mulți până pe 15 martie 2024. Are mare noroc și atrage abundența

De la cântecele poetice și muzicale ale cultului hindus până la frazele pozitive pe care le putem spune înainte de o sarcină importantă, acestea pot crea schimbarea de care avem nevoie. Mulți oameni le folosesc ca pe un instrument atunci când învață cum să manifeste bani, bogăția, sănătatea, orice. Faptul că există cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența, acele mantre de abundență, nu numai că ne pot crește prosperitatea, dar ne pot reconfigura creierul pentru a ne concentra pe partea mai bună a tot ceea ce ne iese în cale. Așadar, hai să vedem care sunt cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența.

Care sunt cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența

La fel ca rugăciunile sau comenzile, ele sunt încărcate cu energie și le putem încorpora cu ușurință în practica zilnică, pentru a ne da un anume imbold și, de ce nu, să ne aducă abundența în viața noastră. Printre cei care știu câte ceva despre genul acesta de practici, se numără și Lidia Fecioru, care explică și care sunt cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența.

Află despre: Planta pe care trebuie să o ai în casă de Crăciun. Lidia Fecioru a anunțat: ‘Atrage abundența’

Unul din primele cuvintele pentru prosperitate, despre care bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că „sunt exprimări pozitive care să te ajute să atragi binele în viaţa ta”, este Recunoștința:

”Recunoștința. Să spunem, sunt recunoscător pentru tot ceea ce mi-a dat Universul.”

Un al doilea cuvânt din seria celor care ne pot aduce abundeța, este Autodisciplina, iar explicația Lidiei Fecioru în acest caz este că ”înseamnă să ne facem niște proiecte și să muncim la ele

Mergând mai departe cu această listă cu cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența, mai aflăm că Ușurință este un alt cuvânt, despre care Lidia Fecioru spune că „Lucrurile bune vin la mine cu ușurință, fără ca eu să fac eforturi. Nu există. Deci un efort, cel mai mic efort trebuie să-l faci. În primul rând să iei hârtie și să scrii pe hârtie o dorință. De aici începe efortul.

Alte cuvinte care ne pot aduce abundeța, în opinia Lidiei Fecioru

În aceeași listă mai regăsim alte trei cuvinte care ne pot aduce abundeța în viața fiecăruia dintre noi, iar acestea sunt, conform celor spuse de Lidia Fecioru:

”Acceptarea. Trăiesc în acceptare și în abundență. Nu știu dacă o să găsiți vreun sărac care să spună ‘accept că sunt sărac şi sunt în abundenţă.

Avere. Trăiesc deja în abundență și prosperitate. Am o avere și tot ce îmi doresc.

Vitalitate. Mă bucur de vitalitate, sănătate și putere.

Include expresii pozitive în limbajul tău şi foloseşte-le de câteva ori pe zi. Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp.”, a spus Lidia Fecioru.

Vezi și: Feng Shui-ul portofelului îți va aduce mai mulți bani. Ce trebuie să faci pentru abundență financiară

Dacă folosești acste cuvinte zilnic, cine știe, poate vei avea parte de cât mai multă abundeță în viața ta. Așa că, fii perseverent, ai încredere în forțele tale, și nu uita de cuvintele pe care trebuie să le spui pentru a atrage abundența.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul în care multă lume gafează fără să știe. Care sunt normele de comportament
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se dau noi VOUCHERE în România. Se aplică din 23 aprilie. Premieră totală
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro