Cutremurător ce a recunoscut mama băiatului de 17 ani din Bacău, după ce acesta și-a ucis tatăl și l-a îngropat în grădină

Cutremurător ce a recunoscut mama băiatului de 17 ani din Bacău, după ce acesta și-a ucis tatăl și l-a îngropat în grădină
Crimă teribilă în Giurgiu. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, după ce a supus-o la chinuri groaznice

Un tânăr din Bacău și-a ucis tatăl, după ce bărbatul a bătut-o crunt pe soția lui. Femeia a mărturisit că a fost abuzată aproape zilnic, timp de 17 ani, iar în cele din urmă fiul ei nu a mai putut suporta să vadă cum cea care i-a dat viață este bătută cu sălbăticie, a sărit în apărarea ei și l-a ucis pe bărbatul agresiv.

Un tânăr din Bacău și-a ucis tatăl abuziv

Femeia a spus că fiul ei a asistat încă din fragedă pruncie la bătăile la care ea era supusă. În cele din urmă, tânărul nu a mai suportat și a sărit să își apere mama, dar tatăl lui și-a vărsat ulterior furia asupra lui. Cei doi s-au luptat, iar băiatul și-a lovit tatăl în cap.

În momentul în care bărbatul a căzut la pământ, tânărul a luat un par și l-a lovit în cap până l-a lăsat fără suflare, apoi a luat cadavrul și l-a îngropat în grădină. Femeia nu a încercat să îl oprească și nici nu a sunat la numărul de urgență 112. Și-a lăsat fiul să își îngroape tatăl, sperând că lumea va crede că acesta a dispărut.

Crima a fost descoperită în momentul în care autoritățile au încercat să afle cum a dispărut bărbatul. Tânărul a fost arestat și se află acum în custodia polițiștilor din Bacău, fiind acuzat de crimă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI