El este ucigașul tinerei din Bacău. Și-a ieșit din minți și a omorât-o cu sânge rece. Ce au discutat ultima oară

El este ucigașul tinerei din Bacău. Și-a ieșit din minți și a omorât-o cu sânge rece

Adriana Andone, o tânără mămică de 32 de ani, a fost găsită moartă în autoturismul iubitului ei, marți seară, în zona Canalului Bistrița, Bacău. Criminalul, bărbatul cu care aceasta avea un copil, a fugit de la locul faptei și este în continuare de negăsit. Responsabilii ISU Bacău iau în considerare golirea apei din canal. Cum arată individul?

El este ucigașul tinerei din Bacău. Ce au discutat ultima oară

O tânără de 32 de ani a fost ucisă, marți seară, 21 ianuarie, de către partenerul ei, și găsită în autoturismul acestuia. Trupul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie. Crima s-a produs în apropierea Podului Șerbănești din municipiul Bacău.

„În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. Se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, a transmis IPJ Bacău, conform publicațiilor locale.

Individul a fost închis în Italia

Individul este în continuare de negăsit, fiind căutat în apele canalului Bistrița. În prezent, responsabilii ISU Bacău iau în considerare golirea apei din canal. Criminalul se numește Cătălin Dobre, are 50 de ani și este fostul patron al unui local numit Buddha Bar, care funcționează în incinta mall-ului din Bacău.

El este ucigașul tinerei din Bacău. Și-a ieșit din minți și a omorât-o cu sânge rece. Ce au discutat ultima oară
Cătălin Dobre, ucigașul tinerei din Bacău

Conform surselor Adevărul, în seara tragediei, Cătălin Dobre și Adriana Andone au discutat să semneze actele de divorț la un notar. Au plecat împreună în mașina bărbatului, iar pe drum s-au certat. Bărbatul a făcut o criză de nervi și și-a ucis concubina în bătaie. Ulterior, acesta a scris un bilet în care și-a recunoscut gestul, dar și faptul că se va sinucide și a sunat la 112 să anunțe fapta. Anchetatorii au găsit urme numai până în canalul Bistrița, fiind solicitați scafandri pentru perierea zonei.

Cuplul avea și o fetiță de un an și jumătate. Rudele femeii susțin că bărbatul avea patima jocurilor de noroc și a avut probleme cu legea în Italia, fiind închis pentru evaziune fiscală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI