Cutremur în cazul Caracal: ”Toate probele sunt falsificate!” Dezvăluiri șocante despre Dincă

Cutremur în cazul Caracal: ”Toate probele sunt falsificate!” Dezvăluiri șocante despre Dincă
Dosarul Caracal are multe neclaritati

Este cutremur în cazul Caracal. Avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, susține că toate probele de la dosar sunt falsificate. De asemenea, aceasta susține că Gheorghe Dincă este învățat de cineva ce să facă și ce să zică, altcineva decât avocatul său, care nici nu a vorbit cu el, nici nu i-a citit dosarul.

Avocata familiei Melencu, acuzații grave în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi protejat de cineva

Al doilea termen în procesul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu a avut loc pe 18 noiembrie, scrie dcnews.ro. Ședința a fost ținută la Tribunalul Olt, cu ușile închise. Astfel, avocata familiei Melencu face dezvăluiri șocante și acuzații dure despre caz și despre dosar.

„Avocatul lui Dincă nici nu a citit dosarul și nici măcar nu a vorbit cu Dincă! Nu știu de ce nu a vrut să citească dosarul și de ce nu a vrut să vorbească cu Dincă. O săptămână m-am rugat de avocatul lui: „Du-te domnule și citește dosarul, du-te și vorbește cu el!” Nu și nu, și nu, și nu! Ei, și Dincă știa că avocatul lui nu a citit dosarul! De unde știa el asta? Îmi pun întrebarea asta: Cine i-a spus lui Dincă chestia asta?! Avocatul avea niște copii din dosar, mi-a spus mie, avea niște declarații ale lui Dincă.

Gheorghe Dincă este prelucrat tot timpul

Dar declarațiile lui Dincă nu sunt luate nici procedural și nu conțin nici lucruri reale. Nu știu cine-l învață pe Dincă, pentru că el este prelucrat tot timpul. Cineva îl învață! Cineva îi spune ce să facă și ce să zică a doua zi. Așa a fost și când a fost în arest, așa a fost și la București. Nici declarațiile nu le-a scris în cameră. Nici înregistrările pe care le-au depus la dosar, în perioada în care el a fost sub supraveghere, nicăieri, niciunul din camera nu l-au întrebat ce scrie, dar el scria declarații în șir, foarte multe.

Nimeni nu l-a întrebat: bă, ce dr*cu scrii acolo? Deci unde a scris și sub influența cui? Că el a zis o dată că era pus să scrie de mai multe ori și dacă greșea o lua de la capăt, în declarațiile acelea în care spunea ce le-a făcut fetelor, dar nu sunt probe în casa aia că a fost viol! Asta e treaba!„, a spus Carmen Obârșanu.

Anumite apeluri telefonice, dispărute de la dosar

Avocatul familiei Melencu susține că toate probele la dosar sunt falsificate.  „Eu nu pot să-mi dau seama dacă este o măsură făcută să destructureze o filieră sau… nu știu, nu-ți poți da seama ce e acolo, pentru că toate probele sunt falsificate! M-am uitat!

De exemplu, ceva evident, în 14 dispare Luiza, în 15 dimineața, un bărbat îl sună pe bunicul Luizei și îi spune că fata e plecată din țară. Bunicul sună la Poliție și îi dă numărul de telefon polițistului. Polițistul sună de pe numărul lui, de pe telefonul de serviciu, pe respectivul. Sună telefonul, nu răspunde, după care, polițistul trimite mesaj: Vă caută Poliția Dioști!

Desfășurătoarele apelurilor telefonice originale nu mai sunt

După care, îl sună din nou, deci e vorba de 2 apeluri și un mesaj. Ei, când se scoate desfășurătorul acelui telefon, se constată că s-a trimis doar un mesaj de la acel telefon. Doar mesajul! Apelurile nu mai apar! Cine a șters apelurile? Pentru că polițistul, acum o săptămână mi-a spus: Doamnă, telefonul a sunat, dar nu a răspuns nimeni și atunci am trimis mesajul. De ce au fost șterse apelurile?

Ce alte apeluri au mai fost acolo și au fost șterse? Și la fel și de pe telefonul Luizei, sunt multe apeluri șterse, multe, și de pe telefonul lui Dincă, cel cu abonament sunt șterse foarte multe și nu poți să dai un pronostic, să spui ceva, dacă nu ai probe corecte! Unde sunt originalele? Și bătrânul (n.r. bunicul Luizei) zice foarte bine: Dați-mi originalele! Nu aveți dreptul!

Numerele de telefon de pe mobilul lui Gheorghe Dincă, neverificate

Ăștia, atât de proști au fost încât au tăiat ca în cazul Ciomu. Au tăiat și dintr-o parte, au tăiat și din altă parte, și tăieturile nu corespund! Pe telefonul lui Dincă sunt niște numere de telefon, pe listing (n.r. listare, desfășurător), cică venit de la operator, sunt alte numere de telefon și, pe parcursul unei luni și jumătate, sunt cel puțin 13 numere de telefon diferite, numere în plus pe telefonul lui Dincă, față de listing. Păi de ce apar numerele, apelurile pe telefonul lui, dar pe listing nu apar? De ce?„, a completat avocata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI