Curse noi din România spre Oslo, Dubai, Roma, Paris şi Valencia. Compania aeriană care inaugurează zborurile

de: Corina Oprea
16 10. 2023

Vești bune pentru iubitorii de vacanțe. Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene pregătește surprize mari pentru clienții care optează pentru destinații speciale. Vezi când apar noile curse către Oslo, Dubai, Roma, Paris şi Valencia și din ce dată poți programa următoarea vacanță peste hotare.

Zboruri noi către cele mai cunoscute țări

Vești bune pentru cei cărora le place să călătorească în afara țării. O companie aeriană a făcut public faptul că va introduce patru rute noi cu plecare din România către destinații precum Tel Aviv, Oslo, Dubai și Paris. În plus, se va reîncepe operarea curselor către Roma și Valencia.

Dacă toate calculele companiei aeriene se vor realiza conform planului și nu vor exista probleme, Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav va depăși pragul de 100.000 de pasageri încă din primul an de funcționare, chiar dacă a fost inaugurat la mijlocul anului.

Conform programului, pe 12 decembrie 2023 ar trebui să aibă loc primul zbor care va lega Brașovul de Oslo, capitala Norvegiei, în fiecare zi de marți.

În data de 14 decembrie 2023, sunt programate atât primul zbor către Tel Aviv, Israel, cât și primul zbor către Dubai, Emiratele Arabe Unite.

La 15 decembrie 2023, va avea loc primul zbor către aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Spre bucuria călătorilor, vor avea ocazia să zboare din Brașov către cele mai cunoscute țări.

Sărbătoare în cadrul marii companii

Este sărbătoare în cadrul companiei Dan Air, care a depășit deja 50.000 de pasageri. Cel cu numărul 50.000 a fost un bărbat care călătorea din Stuttgart, în vârstă de 40 de ani. Venise alături de soție la Brașov, pentru a-și vizita fratele.

Vezi și:Țara din Europa care nu are aeroport sau armată. Foarte mulți turiști merg acolo în vacanță

Deși nu se aștepta, când a aterizat pe pe „cel mai tânăr şi mai modern aeroport din ţară”, a fost întâmpinat de Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Ionel Fliundra, primarul Oraşului Ghimbav, Alexandru Anghel, directorul general al AIBG, şi Silviu Chirtoc, directorul operaţional.

A avut parte de o primire specială, având în vedere că a avut parte de surprize de proporții. A fost felicitat, a primit un tort special și chiar și mai multe suveniruri din partea companiei cu care a ales să zboare.

Aeroportul din Brașov pregătește surprize mari pentru clienți. Conducerea Consiliului Județean Brașov a anunțat că speră ca programul să ajungă la 16 ore, iar până la finalul anului următor să devină non-stop.

Unde să călătorești iarna

Cea mai mare parte a orașului Praga se transformă într-o poveste de iarnă, cu piețe pitorești, străzi iluminate și castele acoperite de zăpadă. Poți savura băuturi tradiționale precum vin fiert și trdelník (un desert în formă de covrig) pe piețele de Crăciun.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Elveția oferă o varietate de stațiuni montane cu pârtii pentru schi, snowboard și drumeții. Peisajele spectaculoase ale Alpilor sunt impresionante în timpul iernii.

Dacă vrei să scapi de frig, Bali este o alegere excelentă. Cu temperaturi calde și plaje frumoase, vei uita de iarna din țara ta. Poți explora templele, practica surf sau pur și simplu te relaxa într-un resort de lux.

Este locul unde se spune că Moș Crăciun își are reședința oficială. Lapland oferă o experiență unică, cu safari-uri cu sania trasă de reni, întâlniri cu Moș Crăciun și observarea spectaculosului fenomen natural, aurorei boreale.